Gradonačelnica Karić o pohvalama Schmidta: Nastavit ću raditi za bolje sutra BiH

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MrziteljPDA

Ja mislim da se i ona iznenadila na ove pohvale! Jadna ništa ne radi a stranci je pohvaljuju! Naravno da će to da nastavi!

Porfiricus Geneticus

Hvalite me vaša usta, meni ona djeluje baš ograničena, da nema veze o čemu priča, ali hoće nešto na silu da postane. Šta je ovo, nigdje normalne osobe ni na jednoj funkciji, samo ovi željni vlasti i samohvale, a sve gladno!!

HEPA

...botovi na aparatima... :-D :-D ;-)

Azazel

Hehehe, nek riknu 'noooorod zno' od muke

Hava

Joj patetike. Pr.e metla. Jedan Svabo zna o nama i nasem mentalitetu isto koliko i ja o nekom plemenu u Amazoniji koje je od civilizacije daleko 300 godina.

MDMDD

Ja mislim da se i ona iznenadila na ove pohvale! Jadna ništa ne radi a stranci je pohvaljuju! Naravno da će to da nastavi! ka MrziteljPDA Ma radi ona sve sto joj sugeriraju sad ovi aad oni. Vodaju je ko Kalaba zenu. Tako je kad se unisti mogucnost izbora jednog cestitog i postenog covjeka od strane kojekavih primata.

/ Najnovije