Gradonačelnica Karić imenovala savjetnike koji će raditi bez naknade

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Uzv

Eki Mufid Garibija, preko štele diplomirani radikal!

muamer

savjetnik ajnadjica i skake Amir Zec Vuk savjetnik Karicke pa ovo je smijesno i zalosno istovremeno ujedno hanjalic metuzalem koji je koautor izmisljenih vjetrokoridora joj savjetnik fuj fuj fuj fuj

muamer

ustvari ona mora kako joj sda naredi pak muz radi u KCUS

Kazi istinu

Bolje sa naknadom nego bez naknade bit ce mnogo skuplje.........suplja prica

Guest

Haahhaha.... Joj ova stuha se ufurala ko da je gradonacelnica Njujorka... Pa njena funkcija je toliko vazna da mora imati 50 savjetnika.

O BOZE!

Ima li ovaj grad arhitekata mimo Amira Vuka Zeca? Mufid garibija, Hadzem Hajdarevic!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Draga gradonacelnice , radost je kratko trajala, nema nama iz govana.

Lutvo

Sve sami ihtijari, sta oni mogu uraditi za grad,pitam se. Pa jos mukte, ta nemojte molim vas!

Radivoj

Ekspertni tim na platnoj listi PIO,

Juka

Neka podju u klub penzionera ...

099

Prvo gledam koga lažu, kakvo savjetovanje kad gradonačelnik nema nadležnosti o kojima se govori. A kad sam pročitao Nijaz Skenderagić shvatio sam definitivno da je zaje3ancija u pitanju. Ratni profiter savjetuje.

071

Ima li ko da je posavjetuje da sljedeći put kao gradonačelnica i pravnica malo jače prigrli onog lažnog doktora Sebiju?

/ Najnovije