Gradonačelnica Benjamina Karić odgovorila Igoru Stojanoviću

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

gost

na kraju ce te Zeljka Komsica proglasiti za krivca

***

***

Meho

Je6es stranku u kojoj nema glavnog baje. Ovo sve nekakve torokuse.

Ha ja

***

***

***

333

Nema sta Benjamina organizovati setnju, za nju je sve sto se desi samo prilika za samopromovirajuci performans. I tako se usput i ubije gradjanski bunt. Evo da se kladimo da prva Benjamina dalje od danasnjeg teatra i ostalih izjava i izjavica od petka naovamo nista nece uraditi po pitanju zenskih prava, zakonskog okvira, progona nasilnika, stanja u pravosudju. Vec koliko sutra ce osvanuti neka nova tema, pa ce se onako sizofreno preci na, stajaznam, maturske haljine.

***

***

A vi glupe Bošnje

Jurite da odabere počast uvodite dan žalosti za njihove kad ih pobiju .Vi glupe bošnje idite opet da se upisujete u knjige žalosti itd, itd

Opa Đurđa

To glavato-zrikava.

Ravnopravnost

U ovoj državi ni žrtve serijskog ubice više nisu ravnopravne. Sramota. Ubijene oca i sina niko od zvaničnika i ne pominje. Znači, samo se prljavi poeni skupljaju.

***

***

Ejrj

Apsurd je benjamina da te stranka postavi tu gdje je jesi kao i sve ostale koji su doveli do ovog jer se pitaju podobni a ne sposobni. Apsurd je i da ona mala pravnik radi na recepciji jer nije nicija Apsurd je i tvoja politika mjesanja van nadleznosti i politika sukoba kako si dosla samo nesto kuhas

Istina

Benjamina, muka mi je od tebe, tvog populizma i profitiranja na mrtvim osobama.Tvoji su postupci i besmisleno keserenje na razini tete iz vrtića ,mladja grupa.Postaješ kamen oko vrata stranci kojoj pripadas, bas kao i Bećirević.Svadjas se putem drustvenih mreza sa Mandićem,a zatim i Stojanovićem Pokazujes katastrofalno neznanje a pravnik si.Kakvo posebno krivično djelo femicida koje je već regulirano zakonom kao ubistvo??.Zar to nije besmislena stručnjakinjo, uvodjenje diskriminacije? Hoćemo li uvoditi i posebno ubistvo za stare i nemoćne, djecu, omladinu? Zar to nije bespotrebno gomilanje propisa.Zar ne treba pooštriti vazecu pravnu legislativu? Isto neznanje si pokazala kod Električne centrale i spomenika na Vracama, jer nikada nisi čula za Komisiju za zastitu nacionalnih spomenika,pa si sebi uzimala za pravo da tvrdiš da je to nadleznost opštine i grada.Uknjizila si Vijećnicu na Grad,iako je to nulti spomenik pod zastitom DRZAVE i kao takav uveden u registar zastićenih nacionalnih dpomenika drzave.Stidim te se, ali se nadam da ćeš bespovratno otići u anonimnost.Cekala sam da Skaka ode, cekam da i ti politički nestaneš.Zalivaj baklavu Kalendarko i obuci jedan od svojih slafroka.

***

***

Haj opet multietnicno obrisi

Stojanovic sve rekao kako treba, a bosnje jedva docekale da udare po jednom od preostalih marionetskih srba sa kojima glume multietnicnost. Vidis stojanovicu koliko je mandic izdrzao, ne mozes ni ti mnogo duze u multiislamskom gradu. Mandica su smjenili jer nije htio krasti iz budzeta vec je ustedio ogromne pare, sto je prvi takav slucaj u svijetu, jer se obicno smjenjuju oni koji ostete budzet radi vlastite dobiti. To je naravno bio samo izgovor, a pravi razlog je sto je srbin. Sada traze dlaku u jajetu i ovom stojanovicu kao izgovor za njegovu smjenu, a razlog je isti kao i zasto bogic bogicevic nije mogao biti gradonacelnik, jer je srbin. Toliko o vasoj toleranciji i multietnicnosti.

/ Najnovije