Građanima dostupan Registar javnih oglasa za prijem u radni odnos u javnom sektoru KS

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

To će ugroziti vitalni nacionalni interes SDA SBB NES nepotistićka ****a.

KaSa

Da nam nije registara ne znam šta bih. Nebi imali uvid kako se do sada zapošljavalo i kolike su im plaće. Na radnom mjestu ljekara veterinar, vozača fudbaler, blagajnika šumar, direktora nastavnik, ekonomiste arhivar itd.. Prikazane osnovne plaće umjesto stvarne. Pojedine općine i ustanove i nema podataka. Eno izašao je jedan oglas na ,,registru". Divno za kanton od pola miliona ljudi. Svi su se već uhl****li i samo ako koji , mandrkne" onda raspišu novi oglas.

KaSa

Ovi filteri su vam užas. Ne znam koja je potreba , ako glumci kulturno u pozorištu psuju, i političari na tv-u, novinari u tekstovima kao i pisci u romanima, zašto mi ne možemo.

Hmm

Kako Kifla usvaja negativne finansijske izvještaje o poslovanju?

Bogoljub

Svaka čast trojko konačno pravde da nebude po babovima i sttićevima fala vam što se vode imamo napit da su abu riđani ostali na vlasti još bi redukcije bile plus porodilje evo još malo prugs opet glasamo za vas samo u većem broju podebljavamo

Bogoljub

Klixovci hajte na radio sa bujrum

/ Najnovije