Građani skupili novac za dvojicu Sarajlija: Osuđeni za razbijanje ploče posvećene zločincu Mladiću

/ Komentari (41)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vox

Čim je veliki patriota i borac Aličković tu na slici, sve je jasno. Odma treba i ovu dvojicu glupaka zatvoriti. I oni su garant šatro maloljetni borci, ko i on i Konaković.

***

***

***

***

***

***

Ja1

Ovo ne treba platiti nikako nego oboriti na drugom sudu ovu sramnu presudu. Njima i jeste cilj da uzmu pare i presude da bi ozvanicili ploce zlocincima

***

***

nadimak

drugim rijecima skupili smo da se i novopostavljena razbije,ahahaha

Guest

da li je postojala građevinska dozvola i ostala dokumentacija da bi se to sranje postavilo,ako nije,ništa ne plaćati a ako jeste,podnijeti krivičnu prijavu onom ko je izdao te dozvole,prijava se može nakititi da se izrekne zatvorska kazna do pet godina

Bisnje mogu gledati

***

10bbr

Prehrabri Aličković je poslije mnogih akcija za oslobođenje i deblokadu Grada i višestrukim ranjavanjim au mnogim borbama u kojim je vodio jedinice iza sebe, iako je tad bio maloljetni borac i patriota, sada odlučio da se zauzima za izgonjenje pravde i pomoć ovim retardima koji nisu imali drugog posla sem ovoga. Njegov takođe ratni drug Konakoviće je, upravo onako kako je njegov bivši stranački šef i specijalac Riđobradi preuzeo glavnu riječ u osvjetlavanju obraza Države nam tako da smo sad mirni! Koliko su samo hrabri ti momci bili i ondaa i sad, nema riječi za opisati to. Zato i jesmo ovako napredni, sofisticirani i uspješni, sretni do posera u gaće! E jadna je nama majka ......

BiH

Sta imate skupljati, ne treba platit ko i mnogi drugi sto nisu platili kazne.

Izgonjenje?

Prehrabri Aličković je poslije mnogih akcija za oslobođenje i deblokadu Grada i višestrukim ranjavanjim au mnogim borbama u kojim je vodio jedinice iza sebe, iako je tad bio maloljetni borac i patriota, sada odlučio da se zauzima za izgonjenje pravde i pomoć ovim retardima koji nisu imali drugog posla sem ovoga. Njegov takođe ratni drug Konakoviće je, upravo onako kako je njegov bivši stranački šef i specijalac Riđobradi preuzeo glavnu riječ u osvjetlavanju obraza Države nam tako da smo sad mirni! Koliko su samo hrabri ti momci bili i ondaa i sad, nema riječi za opisati to. Zato i jesmo ovako napredni, sofisticirani i uspješni, sretni do posera u gaće! E jadna je nama majka ...... ka 10bbr Je li ovo sarkazam?

BiH

Ako ploca ratnom zlocincu kosta 5000 maraka, onda unistene partizansko groblje u Mostaru kosta 4 miliona maraka. Nadam se da cete naplatiti to fasitima koji su ga unistili!! A da ne pricamo koliku odstetu bi Republika Srpska i Republika Srbija, predvodjene ovim likovima sa spomen ploce, trebale platiti Sarajevu zbog nanijete stete i ubistva 11.500 gradjana Sarajeva!

Bravo građani BiH

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Studiju

Lijepe riječi su ukras!

Milovan

***

Gersead

Hajmo ne stati na ovome, svakog ko rsdi u Sarajevu, noga,naci način. Tužba za sve segmente patnje u ratu

Milovan

***

***

***

***

***

DobriBosnjo

***

Naravno

Je li ovo sarkazam? ka Izgonjenje?

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Kod Bosnjaka

***

IZGON

Lijepe riječi su ukras!

Gradjani?

Sa dijagnozom….

Anarhija

***

***

***

Grad slučaj ili slučajni Grad?

Sto ne skupite lovu da platite kazne i registraciju? Pa poneku dzenazu za pokojeg pjesaka? Pa onda pocnete dijeliti municiju, za svaki slucaj ako neko nekoga isprovicira?

Srb IN

***

***

***

6c7fd6f7

To se ne radi tako Uhapsiti malog kepeca iz Lukavice. Sinoc je bio u hotelu Europi. Uhapsiti ga kad napravi korak u Sarajevo.

Vid’mu vugla???

Jel’se Ramo Isak fura na ovog papka ili je to neka boosnjocka fora?

Moderator Radiosarajva

Lijepe riječi su ukras!

Zajednicka fotka

glup, gluplji i kreten

Nihad je

glup, gluplji i kreten ka Zajednicka fotka . Jedinica za glupost

Srb IN

nisi čuo za NIŠAN(e),l? ka Slab ti IN??? nema toga u mas. Takvi su otisli tamo oklen su u magarecim bisagama na nase Prostore doneti.

U mas??? Uno mas?

nema toga u mas. Takvi su otisli tamo oklen su u magarecim bisagama na nase Prostore doneti. ka Srb IN . i ri si nepismen i glup

Srhio

Bolesnici podrzavaju bolesnike, zato je drzava bolesna.

/ Najnovije