Građani Sarajeva izašli na ulice i potpisali peticiju za izmjenu Krivičnog zakona na temu femicida

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

FEMICID?

Dakle, dokone snaše bi htjele izmijeniti ionako retardirane zakone ove još retardiranije zemlje i uvesti stav koji kaže da je XX UBIO XY SAMO i JEDINO jer je ŽENA! Ok. A kako se onda zove vrsta ubistva kad npr. supruga naže švalera od 19 godina, s njim zajedno sveže muža za drvo i prospe mu utrobu radi novca? Šta je to? Koje je to vrste - CID? Ili se to, kao, ne dešava i kvalifikacija tog djela je nešto lakša od ubistva žene?

Kao prvo tzV femicid je pozitivna diskriminacija.

A pozitivna, kao i negativna, je ipak samo diskriminacija, diskriminacija je zabranjena, dakle ovo mozete macku o rep. Postoje u svakom kaznenom zakonu svake zemlje clanovi koji stipuliraju ubojstvo. Tu je prica zavrsena. I znate to i vi sami, da se ne moze izdvajat ubojstvo prema spolu, samo podilazite zenturnama da one glasuju za vas jer to je preko 50% glasaca. Kao i uvijek. Lovci imaju pravo ¨sportski¨ oduzet zivot zivotinji, zato i samo zato jer su brojni i predstavljaju puno glasaca. Isto je sa el dzbitiijevcima itd itd. Svijet je otisao u Q.

stagod

Dakle, dokone snaše bi htjele izmijeniti ionako retardirane zakone ove još retardiranije zemlje i uvesti stav koji kaže da je XX UBIO XY SAMO i JEDINO jer je ŽENA! Ok. A kako se onda zove vrsta ubistva kad npr. supruga naže švalera od 19 godina, s njim zajedno sveže muža za drvo i prospe mu utrobu radi novca? Šta je to? Koje je to vrste - CID? Ili se to, kao, ne dešava i kvalifikacija tog djela je nešto lakša od ubistva žene? ka FEMICID? slušaj incelu, 11 žena je ubijeno ove godine samo od nabildanih što egom što mišićima nisko inteligentnih osoba poput tebe, jeste ubio je jer je žena, iskreno se nadam da nemaš kćer i da neće proći što i Nizama.

fuj incel do incela

A pozitivna, kao i negativna, je ipak samo diskriminacija, diskriminacija je zabranjena, dakle ovo mozete macku o rep. Postoje u svakom kaznenom zakonu svake zemlje clanovi koji stipuliraju ubojstvo. Tu je prica zavrsena. I znate to i vi sami, da se ne moze izdvajat ubojstvo prema spolu, samo podilazite zenturnama da one glasuju za vas jer to je preko 50% glasaca. Kao i uvijek. Lovci imaju pravo ¨sportski¨ oduzet zivot zivotinji, zato i samo zato jer su brojni i predstavljaju puno glasaca. Isto je sa el dzbitiijevcima itd itd. Svijet je otisao u Q. ka Kao prvo tzV femicid je pozitivna diskriminacija. ovo što si rekao "Lovci imaju pravo ¨sportski¨ oduzet zivot zivotinji, zato i samo zato jer su brojni i predstavljaju puno glasaca" se nadam da će tebi reći kad ti neko kćer ubije, reci to Nizaminim roditeljma, sram te bilo ološu od čovjeka.

INCEL

***

Guest

Glupost. Ubistvo je ubistvo. Sad neke dodatne podjele praviti je nigdje veze. Ima kazna za ubistvo i to je to.

INCEL

Glupost. Ubistvo je ubistvo. Sad neke dodatne podjele praviti je nigdje veze. Ima kazna za ubistvo i to je to. ka Guest _Ja to maloprije i napisah, ali evo odmah bukača za posebna prava žena i komentatora tuđih komentara da ispadne plamenit, pametan i vrijeđa, u žvalje mu se nanjamke one devijantne.

komentar

kakav femicid pa zene su najgori oblik zivot bica, ko do sad nije skontao, shvatit ce

iz dana u dan ste sve gori

zakljucajte nekad komentare ****li vas klikovi svakako ih nemate

/ Najnovije