Građani poslali poruke političarima: Pogledajte kako su izgledali protesti u Sarajevu

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

VASA vlada je na celu KS.....

...protestujte NJIMA......a nemojte se u srd najgore situacije oko korone sakupljati i siriti virus..pa ce vam na kraju opet biti krivi"Sebija i Bakir"....

a da malo odete do Banjaluke i Zap.Mostara?

Mislim da se zivi nebi vratili...hajde neka vas oni koji vas salju-Kojovic, Scepo,Konjakovic i Niksic povedu malo u druge gradove i dijelove BiH..ne samo ISKLJUCIVO Bosnjacke..pa malo TAMO nered pavite i sirite koronu...uostalom ,kako rece u komentaru iznad-vasi su na vlasti,mjesanci i ateisti...

Hugo Boss

...protestujte NJIMA......a nemojte se u srd najgore situacije oko korone sakupljati i siriti virus..pa ce vam na kraju opet biti krivi"Sebija i Bakir".... ka VASA vlada je na celu KS..... Ma da, tvoji debili 30 godina unistavali zemlju i narod, a ti bi sad da plate oni koji su 3 mjeseca na vlasti. Dok je takvih bezmozgovica i sirovina kao ti, ovaj grad nikad nece biti isti kao prije rata. Opoganili ste ga svojim primitivizmom i seljaklukom. Mars natrag u stale, stoko.

dekan

Sta je bilo danas sa protesta pred Federalnom vladom ? Daleko pofalici ko ce hodat a ? Ja revolucionara u pm..

NiP

Kako niko nesmije da pomene krivce za nenabavku vakcina,dodika,tegetliju,milicevicku,covica. Ne protestujete sto snsd i hdz nedaju da se usvoji zakon o negiranju genocida,ne protestujete protiv kantonalnih djuturuma koji su najvece djubre u drzavi samo suruju sa rusiteljima Bih,stvarno se vidi cije ste stado sitne stoke.

Re

Mislim da se zivi nebi vratili...hajde neka vas oni koji vas salju-Kojovic, Scepo,Konjakovic i Niksic povedu malo u druge gradove i dijelove BiH..ne samo ISKLJUCIVO Bosnjacke..pa malo TAMO nered pavite i sirite koronu...uostalom ,kako rece u komentaru iznad-vasi su na vlasti,mjesanci i ateisti... ka a da malo odete do Banjaluke i Zap.Mostara? Pa, mi u Banjaluci i Mostaru imamo vakcine! Nemamo razlog za proteste! U Sarajevu je opšti javašluk i bezvlašće!

Xy

Ništa ne preostaje,nego miran razlaz. Nama u RS i HB ništa drugo ne preostaje! Satajevo nas samo koči i usporava u razvoju!

A

Bosnje nikako da shvate da im nije kriva bih ni rs, nego fbih. Kako je rs nabavila vakcine i respiratore mogli su i oni, a u fbih im se sudi za neispravne respiratore, a vakcina ni na vidiku. Ali bosnje ce kao i uvijek udariti po dodiku i covicu, a ne po sda za koju glasaju vec 25 godina i ciji kadrovi im to konstanto rade. Nikad vi pameti necete doci od svoje srbofobije.

/ Najnovije