Građani ne žele otići sa protesta ispred OHR-a: "Ostajemo cijelu noć i nastavljamo sutra"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gra

Gradjani nisu samo bosnjaci

Dubioza

Haha ,nije čudo sto je najviše viceva na račun Tzv.Bosnjaka tj. Muslimana …stvarno tupast narod ..nek se ne uvrijede izuzeci ,jer vjerujem da ima poneko i pametan ,ali glupasti dominiraju toliko da normalni ne mogu doći do izražaja ..kako jedan pametan čovjek reče ..ovce su tu da se sisaju ..Bakire svaka čast kako vodiš stado !!! Ovce se cijeli život boje vuka ,ali na kraju ih coban kojem najviše vjeruju pojede !!! Bakire u slast !! 🤣

Db

IDI U BLABURG PA PROČITAJ KO JE SAHRANJEN TAMO 6000 BOŠNJAKA- MUSLIMANA IB9ŠNJAKA KATOLIKA ! ka Ljiljan NEPISMENJAK!!!O ČEMU TI??OGULI BANANU.

!

Tako je narode Bosne i Hercegovine !!!!!!!!!! Schmidtova namjera nije dobra a BiH nije svapska prcija i nek ide u stotinu pm on i onaj ko ga nam je poslao !!!!!!!

Haha

10 muslimana ostalo da čuva “državu” pred OHR-om. Tužno

Ljiljan

>>Haha ,nije čudo sto je najviše viceva na račun Tzv.Bosnjaka tj. Muslimana …stvarno tupast narod ..nek se ne uvrijede izuzeci ,jer vjerujem da ima poneko i pametan ,ali glupasti dominiraju toliko da normalni ne mogu doći do izražaja ..kako jedan pametan čovjek reče ..ovce su tu da se sisaju ..Bakire svaka čast kako vodiš stado !!! Ovce se cijeli život boje vuka ,ali na kraju ih coban kojem najviše vjeruju pojede !!! Bakire u slast !! 🤣 ka Dubioza<<KARPATLIJO USMRĐELA MI KADA SMO BILI BOŠNJACI VI STE JOŠ UVIJEK BILI SERVI(na Bosanskom znači sluga )I TADA STE BILI NAŠEBOŠNJAČKE VIJERNE SLUGARE !!

sparco

Umjesto da Hrvati proteste prave ovi se podigli zato sto su Hrvatima birali predstavnike i zele to i dalje.Gosp.Šmit nemoraš donijeti odluku nego samo ukini sve one koje su nametnute i mirna Bosna.

Dubioza

>>>>Haha ,nije čudo sto je najviše viceva na račun Tzv.Bosnjaka tj. Muslimana …stvarno tupast narod ..nek se ne uvrijede izuzeci ,jer vjerujem da ima poneko i pametan ,ali glupasti dominiraju toliko da normalni ne mogu doći do izražaja ..kako jedan pametan čovjek reče ..ovce su tu da se sisaju ..Bakire svaka čast kako vodiš stado !!! Ovce se cijeli život boje vuka ,ali na kraju ih coban kojem najviše vjeruju pojede !!! Bakire u slast !! 🤣 ka Dubioza<<KARPATLIJO USMRĐELA MI KADA SMO BILI BOŠNJACI VI STE JOŠ UVIJEK BILI SERVI(na Bosanskom znači sluga )I TADA STE BILI NAŠEBOŠNJAČKE VIJERNE SLUGARE !! ka Ljiljan<< Uuuu! Sta rece 🤭 Ljiljane pa vi sezete od 1974 g … kao bosnjaci … a da malo prostudirate historiju uvidjeli bi vrlo brzo da ste poturčeni … Bosna je kroz historiju bila katolička ,a turcizam je vladao 500 g i tu je masa poturčena ..a bosnjaci kao bosnjaci deklarirani sežu tek od 1974 … ovo su činjenice koje navodim bez trunke mržnje i sl. Sve ti najbolje želim ! Samo pokušaj preispitati svoje korijene i uvidjet ćeš da si obmanut i da zapravo nisi ono za sta se predstavljaš da jesi !!

Mimi

Gradjani nisu samo bosnjaci ka Gra Bosnjaci su turska kopilad, smece bez vjere, i nacije

Mimi

Tako je narode Bosne i Hercegovine !!!!!!!!!! Schmidtova namjera nije dobra a BiH nije svapska prcija i nek ide u stotinu pm on i onaj ko ga nam je poslao !!!!!!! ka ! Nije ni turska da se vi poturad ista pitate, vi ste pogani izdajnici mozete duvati qurac, ali unitarne bosne biti ne e, raspast ce se ali vasa biti nece

Mimi

>>>>Haha ,nije čudo sto je najviše viceva na račun Tzv.Bosnjaka tj. Muslimana …stvarno tupast narod ..nek se ne uvrijede izuzeci ,jer vjerujem da ima poneko i pametan ,ali glupasti dominiraju toliko da normalni ne mogu doći do izražaja ..kako jedan pametan čovjek reče ..ovce su tu da se sisaju ..Bakire svaka čast kako vodiš stado !!! Ovce se cijeli život boje vuka ,ali na kraju ih coban kojem najviše vjeruju pojede !!! Bakire u slast !! 🤣 ka Dubioza<<KARPATLIJO USMRĐELA MI KADA SMO BILI BOŠNJACI VI STE JOŠ UVIJEK BILI SERVI(na Bosanskom znači sluga )I TADA STE BILI NAŠEBOŠNJAČKE VIJERNE SLUGARE !! ka Ljiljan<< Sta ti pricas tursko kopile iz dijaspore, od srca ti zelim da dijete spustis u mezar do izbora, da barem nedno fasisticko pseto manje bude, vi ste stvoreni kao turski kmetovi, i kao kmetovi cete pomrijeti, vi niste narod, i nikada biti necete, vi ste izdajnici kao takvi sikter iz krscanske bosne

Mimi

>>>>>>Haha ,nije čudo sto je najviše viceva na račun Tzv.Bosnjaka tj. Muslimana …stvarno tupast narod ..nek se ne uvrijede izuzeci ,jer vjerujem da ima poneko i pametan ,ali glupasti dominiraju toliko da normalni ne mogu doći do izražaja ..kako jedan pametan čovjek reče ..ovce su tu da se sisaju ..Bakire svaka čast kako vodiš stado !!! Ovce se cijeli život boje vuka ,ali na kraju ih coban kojem najviše vjeruju pojede !!! Bakire u slast !! 🤣 ka Dubioza<<KARPATLIJO USMRĐELA MI KADA SMO BILI BOŠNJACI VI STE JOŠ UVIJEK BILI SERVI(na Bosanskom znači sluga )I TADA STE BILI NAŠEBOŠNJAČKE VIJERNE SLUGARE !! ka Ljiljan<< Uuuu! Sta rece 🤭 Ljiljane pa vi sezete od 1974 g … kao bosnjaci … a da malo prostudirate historiju uvidjeli bi vrlo brzo da ste poturčeni … Bosna je kroz historiju bila katolička ,a turcizam je vladao 500 g i tu je masa poturčena ..a bosnjaci kao bosnjaci deklarirani sežu tek od 1974 … ovo su činjenice koje navodim bez trunke mržnje i sl. Sve ti najbolje želim ! Samo pokušaj preispitati svoje korijene i uvidjet ćeš da si obmanut i da zapravo nisi ono za sta se predstavljaš da jesi !! ka Dubioza<< Nikada kopile nece priznati da je kopile, on ne cita istoriju slusa xebila hodzu

/ Najnovije