Građani BiH suočeni s valom novih poskupljenja: Pelet 1.000, ugalj 200, drva 180 maraka

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Db

BAŠ LIJEPE PROGNOZE.NADAM SE DA CE PELET OTIC NA BAR 2000.

Lopov

Sve napuhano bez ikakvog osnova,bitno je obogatit se za kratko vrijeme

.

Lijepe riječi su ukras

Anes

Kaže drvosječa cijene peleta kao u EU (kod njih 900KM/tona), a u Hr juče akcija 350KM tona u Plodinama. Da ne govorim da u EU možeš naći A1 pelet do 800-900 KM, a ovdje tušaju A2 po većoj cijeni. Još sve te zemlje uvoze drvo od nas. A šta bi kad je vlasnik Drvosječe isti vlasnik Ajdinovića koji je potrovao 200 djece. I nikom ništa u ovoj državi. I treba ovim ljudima troduplo veće cijene, nisu bolje ni zaslužili.

Walter

Ovo sve govori samo koliko nam je jaka drzava. Ovo je sramota i nazvati drzavom. Kad joj obicni proizvodjaci smeca i otpada zvanog pelet mogu odredjivati cijene. Cijena peleta ne moze nikako biti 1000KM i da to bude opravdano. Cijena je ta samo u inat drzavi jer je kao zabranila izvoz. Govore o poskupljenju struje i nestasice struje jer sve vise naroda pocinje da se grije na struju. A do nedavno se hvalili kako izvoze struju... Pa ova drzava je komedija.

/ Najnovije