Govedarica Dodiku odgovorio porukom i slikom: Da li si zaboravio čiji miljenik si bio?

Radiosarajevo.ba
Govedarica Dodiku odgovorio porukom i slikom: Da li si zaboravio čiji miljenik si bio?

Bivši predsjednik SDS-a Vukota Govedarica žestoko je reagirao prijetnje koje je Milorad Dodik, lider SNSD-a i član Predsjedništva BiH, u Narodnoj skupštini RS uputio čelnicima SDS-a.

"U kontekstu jučerašnjeg blaćenja nas trojice koji ti nisu pokorni, svježi dašče vjetra na Balkanu, da li si zaboravio ko te je tako od milja zvao? Кada bi me ti hvalio, kao što hvališ sve one pobjegulje koje su ti se priklonile za šačicu srebrenjaka, morao bi da se zatvorim negdje cijeli dan i da dobro razmislim gdje sam to pogriješio", napisao je Govedarica i objavio sliku iz starih albuma na kojoj su Dodik i bivša američka državna sekretarka Madeleine Albright.

Inače, osim što je napadao vrh SDS-a, Dodik je u Skupštini pozitivno govorio o bivšim funkcionerima SDS-a koji su sada uz njega - Nenadu Stevandiću, Darku Banjcu, Kostadinu Vasiću, Obrenu Petroviću, Miću Mićiću…

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije