Gospođa iz Bijeljine poslala pismo direktoru Opće bolnice: 'Profesore, moram da se zahvalim...'

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Živ bio

Ismet je gospodin zato i jeste bio u nemilosti.

Neka se javi

Eroj koji je u agresiji granatirao ovaj objekat

Gost

Narod kaze kako posijes tako ces i obrati. Eto vam prilike da sada uzivate u svojim plodovimai to je dobro. Kapa do poda za vas kao i za gospodju koja je ovo objavila.

IVA

Ismet je gospodin zato i jeste bio u nemilosti. ka Živ bio GAVRANI SU POKVARENI A TI NEZANAS STO RIJEC GOSPODIN ZNACI P***

***

***

Direktor objavio

Narod kaze kako posijes tako ces i obrati. Eto vam prilike da sada uzivate u svojim plodovimai to je dobro. Kapa do poda za vas kao i za gospodju koja je ovo objavila. ka Gost

Ima svega

A gdje završe pritužbe koje tamo ostavljamo, njih neće objaviti? Svaka kritika je korisna za poboljšanje ali direktor to ne šljivi. Zabarkadiran je iza zatamnjenog stakla, pod ključem i sa sigurnosnim kamerama u sred bolnice. Do njega se ne može sem kada se pojavi poznata faca, onda trči za njima i slika se za ovakve članke. Također ti sa štelom ne idu u obične sobe već nekoliko dooobro opremljenih. Može se mnogo toga nabrojiti vezano za korupciju i nepotizam ali i dati mnoge pohvale ljekarima i osoblju. Hrana je horor, nema uputa nutricionista, a u WCe ne ulazite...

Standardna praksa

Čim se iznesu neke primjedbe, direktor žurno objavi nešto ovako. U bolnici su pacijenti solidno tretirani ali političari i poznati imaju potpuno drugačiji tretman zahvaljujući ovom direktoru. Tomu sam mnogo puta svjedočila. Na kraju liječenja pacijenata sa posebnim tretmanom, objave se fotografije na kojima je obavezno direktor i zahvale i komentari tipa sve 5, hrana odlična itd.

Mustafa

To nije nikako čudo kada je Dr.Ismet u pitanju.Lično on Ismet Gavrankapetanović je spasio mom sinu šaku da nebude trajni invalid a to se je moglo dogoditi hvala velikom čovjeku i stručnjaku.

***

***

Ništa novo

Ovaj će sam sebi dići spomenik i to od onih para iz koverti.

Nina

Od srca se pridruzujem sa pohvalama za rad svih uposlenih u Opstoj bolnici

Treći put

GAVRANI SU POKVARENI A TI NEZANAS STO RIJEC GOSPODIN ZNACI P*** ka IVA Kao što ti rekoh ranije, pa administrator obrisa, iz njemu poznatih razloga i to drugi put. Obrazuj se prvo, nauči kako se piše negacija za početak. Ti ćeš nekome da je papak.

/ Najnovije