Gorica Dodik poručila Nebojši Vukanoviću: Ma, ko to meni hoće da kupi čokoladu?!

8
Radiosarajevo.ba
Gorica Dodik poručila Nebojši Vukanoviću: Ma, ko to meni hoće da kupi čokoladu?!
Foto: Društvene mreže/Radiosarajevo / Nastavljen verbalni rat Dodik - Vukanović

Povodom tvrdnje, koju je iznio nezavisni zastupnik u Narodnoj skupštini RS Nebojša Vukanović, kako najviše štete objavama na Twitteru Gorica Dodik nanosi zapravo svojoj porodici, kćerka lidera SNSD nije mogla da šuti.

U odgovoru čak je Vukanoviću uputila i poziv da dođe na rakiju.

"Tebi pile smeta Gorica jer ti odgovori, pa pokušavaš da okreneš na to da štetim porodici. Pitaj ti svoju porodicu šta o tebi misli", napisala je Dodik.

Nedugo potom oglasila se još jednom porukom.

"Ma ko to meni hoće da kupi čokoladu?! Kako si ti, Vukane, jedna duša od čovjeka, hvala ti što misliš na mene. Nemoj čekati slučajan susret, dođi na rakiju kao pravi Srbin pa da snimimo i primopredaju čokolade, ne bi bilo od srca ako se ne snimi", dodala je Dodik, aludirajući na video klipove kojima se Vukanović često oglašava u javnosti.

Povod za ovakvu reakciju bila je Vukanovićeva objava u kojoj je, između ostalog, kazao kako je Gorica Dodik zaslužila da joj kupi čokoladu s lješnjacima, jer je potvrdila da je njen otac snimao vilicu u jednoj banjalučkoj ordinaciji.

Svemu je prethodila tvrdnja Vukanovića kako su Milorad Dodik i ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač fizički nasrnuli jedan na drugog, pri čemu je Dodik 'izvukao deblji kraj', prenosi DEPO portal.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (8)

/ Povezano

/ Najnovije