Gorica Dodik poručila Drašku Stanivukoviću: "Sram te bilo, smradu lažljivi..."

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

problem21

Pa kako bi seljančura započela bilo kakav komentar, a da joj usta nisu puna svega što je napisala. Zapravo ovo je njena borba sa duhovima onih koje je njen tac otjerao na onaj svijet i onih koje namjerava otjerati( ako su budale), a sve zarad svojih bolesnih ideja i gromoglasnog lopovluka. Narode upamet se!

problem21

Pa kako bi seljančura započela bilo kakav komentar, a da joj usta nisu puna svega što je napisala. Zapravo ovo je njena borba sa duhovima onih koje je njen tac otjerao na onaj svijet i onih koje namjerava otjerati( ako su budale), a sve zarad svojih bolesnih ideja i gromoglasnog lopovluka. Narode upamet se!

Hamdo zavarivač

Kisikom za zavarivanje davali podršku bolenicima . Da nije žalosno bilo bi smiješno. U tom kisiku osim prisustva drugih gasova ima i prašine i komadića željeza. Sve u jednom. Te boce nisu obrađene ni očišćene za medicinu. Nije ovo jedini primjer u Banjaluci. Slične stvari se dešavaju i u drugim ustanovama gdje jednu te istu masku bez dezinfekcije prebacuju od pacijenta do pacijenta i bez manometara /regulatora pritiska i protoka/ i bez ikakvih smjernica koliko se kisika može daavati. Kisik koliko pomaže može u večim količinama biti veoma opasan.

Bravo drasko

Dame i gospodo,eto kakvim se jezikom sluzi gospdodja dodik,ulicarskim,sram te i stid bilo gorice,jel se tako treba ponasati kcerka jednog predsjednika,mada ni taj predsjednik nije neki primjer kako se treba ponasati i razgovarati,jabuka ne pada daleko od stabla.

..

Šta kaže, evo budale, i prikvači fotku svog ćaleta, hahaha.

Vi ste gori!

Što prenosite njene "objave" i retardirane upadice na nekakvim socijalnim mrežama. Vi ste definitivno gori! Debilčine. A lijek za svaku ovakvu osobu i retardirani mediokritet je samo jedno - totalna ignorancija i ništa sem toga! A iskreno, najbolje bi bilo ignorisati i ovaj vaš petparački pijačni portal! Degenerici obični, ništa drugo ....

Boom

Što prenosite njene "objave" i retardirane upadice na nekakvim socijalnim mrežama. Vi ste definitivno gori! Debilčine. A lijek za svaku ovakvu osobu i retardirani mediokritet je samo jedno - totalna ignorancija i ništa sem toga! A iskreno, najbolje bi bilo ignorisati i ovaj vaš petparački pijačni portal! Degenerici obični, ništa drugo .... ka Vi ste gori!<< Pa i nisu gori nego smišljeno da li ko se sjeća Dr DIPLOMA

000

Pa sve što mu je rekla je istina i stoji! Šta vama islamskim fundamentalistima nije jasno?! Pratite ovu ženu, i mrzite, samo zato što mrzite njenog oca, i sve Srbe koji nisu na strani vas, sljedbenika islamskog fundamentaliste!

Guest

oj gorice gorice ti evropska robice.Ja sam cuo da gorica pusi kite profesionalno mmmmmmmmmmm

Intelektualac

Ja sam vodio razgovore na vecem intelektualnom nivou sa vlainama od 15 KM na vogoscanskoj petlji.. ova djevojcica im stvarno srozava nivo ..

Damianusdarcus

... i Gorica bi ga uzjahala!

/ Najnovije