Gorica Dodik: Mediji u Srbiji se zasitili starleta, sad im je senzacija naša Barbika

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fuke

A gdje si ti bila do ove gluposti sa ikonom?

Idi

Rugobo i lopino odvratna idi s portala,ma bjezi s interneta.ovcama fanfuljo ogavna.

chim

chim ustanem ja pojedem velikooo govno.

domaci gost

mozda otvori restoran i radi kad nikone smije a mozda ce braniti babu kriminalca

Lodion

Rugobo i lopino odvratna idi s portala,ma bjezi s interneta.ovcama fanfuljo ogavna. ka Idi Mati ti je rugoba i ogavna fanfulja, rodila je poluhumanoida. Jelde da je ruzno ovo procitati idiote? Izvinjenje mami.

chim

chim ustanem ja pojedem velikooo govno. ka chim

Ja i ja

Rugobo i lopino odvratna idi s portala,ma bjezi s interneta.ovcama fanfuljo ogavna. ka Idi Mati ti je rugoba i ogavna fanfulja, rodila je poluhumanoida. Jelde da je ruzno ovo procitati idiote? Izvinjenje mami. ka Lodion<<nisam humanoid kero odvratna.Ja sam HOMOSAPIEN.

Gumenjara obična

...ima samo jednu žicu u glavi i ništa više.....kad je presiječeš samo uši spadnu dole i tjt.....

Una

Dosta ti je tata nakrao. Hocete li ikad biti zadovoljni.

Guest

a

Guest

bbb

Guest

meni je bas nekako zanimljivo...kakva je psiha te zenske da se slika i javlja a takva rugoba...Boze me sacuvaj

Guest

ruzna ...bas gabor i to zesci...

/ Najnovije