"Gore mreže": Izetbegović izjavio da će mlade ljude koji odlaze zamijeniti - robotikom

/ Komentari (57)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

tuner

neka i gospodji sebiji nabavi zagondziju robota

Medi

Na otvaranju Pelješkog mosta Hrvati okrenuli čak 120 janjaca na ražnju! Objavljeno je da posle Pelješkog mosta grade nastavak autoputa do aerodroma u Dubrovniku, sve sa novcem iz EU fondova. Koga briga za most, njima je prosečna neto plata 1022 evra, a na jesen još raste do 1100 evra, već stižu Slovence!

Mostar

Vrijeme za sankcije ovom islamisti

6akip

Bakir je robosliman

Querc

Odoh i ja majko, robot će te braniti... Ah šta ovaj slunto lupa...

Nadimak

Samo se šegačite. Koliko samo panjeva ce njega i njegove zaokruziti, prosto me strah.

Hercegovac u Bosni

Šta je ego ili ti nefs. Svi u provaliju,samo nećemo priznat GREŠKU.E moj Bakire, ličiš mi na slijepca koji vodi slijepce.Uz put ih je više od pola nestalo.

Nadimak

Leteći idobot.

Rambo

Ja sam robot u srcu i duśiiii

Ti ćeš kriminalcu i izdajnika iza rešetaka .

Jer narod i odlazi zbog tebe mamu ti izdajnički ****no.Sprijecit ćeš odlazak ako se sklonis iz javnosti .Bliži ti se kraj izdao si Bosnu kao i tvoj otac.

Tin01

Prevaziso' je nadrealiste

future

Robot kuje konja...

Xxl

Bolje bi ti bilo da svojim glasacima ugradis umjetnu inteligenciju,da progledaju i vide kakav s smrad i debil

sparco

>>>>Na otvaranju Pelješkog mosta Hrvati okrenuli čak 120 janjaca na ražnju! Objavljeno je da posle Pelješkog mosta grade nastavak autoputa do aerodroma u Dubrovniku, sve sa novcem iz EU fondova. Koga briga za most, njima je prosečna neto plata 1022 evra, a na jesen još raste do 1100 evra, već stižu Slovence! ka Medi<< Da taj most ništa ne predstavlja nikom nikad nećete po njemu slobodno se kretati jer ne zna se nikad odakle vreba opasnost. Može se naći neko normalan i pametan pa ode i most odiše i Hrvati .To bi baš bilo veselo.A i evropu uskoro čeka uništenje .Ne brini .Nacisti uvijek na kraju plate skupi.Trenutno misle da su najjači i da im ni bog ništa ne može Al se varaju slabi su oni .Dzaba im tolike plate kad je sve nenormalno skupo. I svodi se na isto ka A znaš li ti majmune<<VODITE VI BRIGU O SEBI.HRVATSKA JE 100 GODINA ISPRED BiH.A DAO BOG DA I BOSNA KRENE NAPRED ALI SA OVAKVIMA KAO TI TESKO.

Nadimak

Jeli vibrator, robotika

Hahaha

Izetbegoviću, snaći više.

Hahaha

Izetbegoviću, sjaši više.

Joj

kako je samo glup!

Ovaj se

Peksin zayebaje sa narodom 30 god. Naucio sve ubleheod babe!

Za ovu budalu

ce glasati samo ko je osihren!

Aaaaa

Taman kad mislis da si vidio sve....jel moguce da si toooooliko glup Bakire??? Tebe treba zamjeniti robotom, svi bi imali vece koristi!

Asim

Zamisli sjediš u publici i šef ti valja ovakve gluposti a ti se moraš smješkati i aplaudirati... jer da ti nije stranke, s takvim kompetencijama bi radio na reciklažnom punktu u Danskoj. Baterije u plavu kofu, sijalice u bijelu, akomulatore u kontejner desno i tako cijeli dan..

Black

Kakvo smece od covjeka??!! Glup, bezosjecajan, lopov, ratni huskac...ma nema kraja...

MatrixC

Koji narkomani on fadil l ostala SDA đubriva drogiraju se ližu žabe krastace i evo ovo su vam posljedice.

sparco

Bravo gosp.Izetbegovic.Više ste svojom politikom pomogli Hrvatima više nego itko drugi.I dao Bog da Vas opet izaberu.Mozda izgleda smijesno ali sve ide u tom smijeru.

Đurica

***

Đurica

neka i gospodji sebiji nabavi zagondziju robota ka tuner Mogao bi ga i Kirba primiti umjesto gospođe. Treba prvo iz ćmara izvući Harisa Zahiragića i ine .....

Pipi

Treba bakira što prije ukloniti sa vlasti a i njegovu gospođu koja radi posao sa lažnom diplomom ja mu ideje on bi robote

Duduk

Posjeti me na top listu i robote političare

Amelamel

Bakir kao John Conner Sabija Sara Conner Narod TERMINATORI😁

Db

DAJ BOŽE DA MUSLIMANI OPET IZABERU OVOG "VOĐU.HRVATI SU SAD U NAJBOLJOJ POZICIJI VIDJEVŠI RAZMIŠLJANJA OVOG NAZOVI LIKA!!I JA CU ZA BAKIRA GLASAT,OVAJ ODVEDE "DRŽAVU U AMBIS

Edis

Zmijeni ti prvo sebe samo sto ne postoji tako glup robot a za lopove hocu rec selamdzije Novalica I Fikreta mozes staviti jednog IR2D2 dok ce za *** Dzaferovica biti dovoljan vodokotlic...sa spagom bez dugmenta i naravno sa pismenim instrukcijama za tebe...

Tatar

E moj Bakire kamo puste sreće da nikad nisi došao na tron ovaj narod bi lakše disao A kad se tiče prebrojavanja prvo ti prebroj svoje ako imaš šta a ako nemaš onda ne broji ni tudje.Nema više budala moj Bakire pa da ginu za budale i tudje ***Blizi ti se politički kraj pa počni polako prebrojavaju sva svoja nedjela što si počinio ovome narodu zajedno sa svojom povampirenom lučkom jer kad tad zakucace pravda i na tvoja vrata i moraces joj otvoriti

Tupoglavci

***

Ahahahahahahah

Alija Van Kenobi i Bakir Skywalker... let the selam be with you

Sabina Šabić

Koristi i direktorica-doktorica-manađerica robota, model Anal-Intruder-SLX-2000. (4 Konjske snage)

Nudžejma Softić - Nudži

Robo-Caco

Lila

Da nam prvo ZLATNE KASIKE, pa pnda idi po robote

J

Bitno je da si ti jedinstven i nezamjenjiv

MOZE LI JEDAN ROBOT

Na njegovo mjesto PALI GASI PALI GASI UKLJUCI. ISKLJUCI START STOP

BUUM

E **** ga Bakire neznam ko te savjetuje ili si ti ovo SKONTO sam ako si SKONTO sam stvarno si zaostao a ako te neko savjetuje ti su zesce glupi ili su ti najbliži neprijatelji radije NADZI probi svjeta da te savjetuje nego deset dekana

BUUM

>>Odoh i ja majko, robot će te braniti... Ah šta ovaj slunto lupa... ka Querc<< HAHAHAHAHA

tonk9

Ja budaletine bračo mila. Ima li on pameti imalo. Vazda nas sramoti

Marš životinjo

Te ljude otjeraju ti .Uskoro i ti letis umislio si da ti babo ostavio Bosnu u amanet.I da možeš je razvlači ti kako ti volja ti i tvoja bolesna u mozak Hanuka uskoro na robiju .Nećeš dobiti glasove ovogaputa.STA JE SA REVIZIJOM TO JE NEOPROSTIVO

Mister XY

Lijepe riječi su ukras!

Mister XY

Osušila mu se ruka ko bude glasao za Bookira!!!

Mister XY

***

Katy

Ovdje je jedono rjesenje tazak srcani udar sa smrtnim posljedicama ali nece ni Bog svasta.

X

Zar se nece vratiti omladina za 2000 godina, poput Izraelaca? Hoce li stalno biti ti roboti zaposleni ili samo dok se ovi ne vrate, naravno, poput Izraelaca? ***** te otac onaj mutavi, sta to pricas?

Bobo

Lud zbunjen nenormalan

Sto mu babo

nije stigao unistiti on ce garant!

@Medi

>>Na otvaranju Pelješkog mosta Hrvati okrenuli čak 120 janjaca na ražnju! Objavljeno je da posle Pelješkog mosta grade nastavak autoputa do aerodroma u Dubrovniku, sve sa novcem iz EU fondova. Koga briga za most, njima je prosečna neto plata 1022 evra, a na jesen još raste do 1100 evra, već stižu Slovence! ka Medi<<. Neces vjerovati Medi ali ja sam prvi covjek koji se posrao na mostu!

tito

N a kojim je drogama ovaj bakir???

FORGET

KRETENU

VodadoV RoboDildo za Sebiju

neka i gospodji sebiji nabavi zagondziju robota ka tuner

kinez

***

Pajooo

>>>>Na otvaranju Pelješkog mosta Hrvati okrenuli čak 120 janjaca na ražnju! Objavljeno je da posle Pelješkog mosta grade nastavak autoputa do aerodroma u Dubrovniku, sve sa novcem iz EU fondova. Koga briga za most, njima je prosečna neto plata 1022 evra, a na jesen još raste do 1100 evra, već stižu Slovence! ka Medi<<. Neces vjerovati Medi ali ja sam prvi covjek koji se posrao na mostu! ka @Medi<<U prevodu na bosanski jezik pljuno!!!!

/ Najnovije