Gordan Grlić Radman: Najveći izazov u regiji je stanje u Bosni i Hercegovini

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

miki

ja sam mislio da je najveći problem u regiji rješavanje problema pomoću etničkog čišćenja

Bosanac 100%

Budalo jedna brini o svojoj drzavi,mani se bosne,ni nama bosancima nije drago koje budale vladaju hrvatskom ali to je vas izbor,bokje ti je rijesi pitanje ustasa u drzavi i izbjeglica srba.

Pravda

Nikakav problem,uvesti konstutivne narode i u Hrvatskoj i u Srbiji.Nek konstitutivni budu u Hrvatskoj Srbi,Bosnjaci,Mađari.A i srbiji,Bosnjaci,Mađari,Albanci. Sve rijeseno.

Završeno je to,

eno Bakir sprčio Sejdu i uvalio ga Efendiji. Mirna BASNA

071

Najveći problem u regiji su korumpirane političko-kriminalne organizacije koje su posljednjih 30 godina izvršioci radova Velike pljačke uz specijalne efekte poput masovnog klanja i popratnog bacanja prašine u oči. Počevši od Janše u Sloveniji, preko hrvatskog HDZ-a, pa onda ova tri klana jedne mafije u BiH, i tako do Makedonije. I nas 20 miliona i kusur budala koji kupujemo šuplju dok pakujemo kofere ili liježemo u unaprijed pripremljene grobove. Mi smo još veći problem. Bez voljne i pokorene žrtve nema siledžije.

/ Najnovije