Goraždanin poslao otvoreno pismo Palmeru: Ja sam stranac u Bosni i Hercegovini

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Realnost

Što nisi Sulejman, pa bi bio konstitutivan! 30 godina je prošlo, a vi stari nikako da shvatite da su ta vremena prošla, kad su postojali ostali, među kojima sam bio i ja! Bilo, dok je bilo Juge! Nestale Juga, nestali i ostali! Moj Slavko, tebe je pregazilo vrijeme, pomiri se s tom činjenicom, kao što sam i ja! To je davno prošlo vrijeme! Prihvati realnost!

Guest

Slažem se sa gospodinom Klisurom i takodze se osjećam kao Bosanac i Hercegovac a u ovoj državi ima veliki broj ljudi koje osjećaju isto a nemaju prava da se tako izjasne

Ehhhh

Moj Slavko, tebe je , očigledno, pregazilo vrijeme! Pa od pobjede nacionalnih stranaka, i rata u BiH, i izlaska BiH iz Jugoslavije, ostali su prestali postojati!

A-ha

Ja mislim da vrijeme "ostalih" tek dolazi i mora doći. Sve što je retrogradno i nastalo na nasilju ne može opstati. To je princip koji važi oduvijek, u svemu. Sasvim sigurno

lenovo

Puna podrska Slavku. Bez obzira sta sam, u dubini duse sam Bosanac. Ne zelim i ne prihvatam da mi neko broji krvna zrnca.

Gost

Tko ti je kriv? 97% građana se izjasnilo nacionalno pa si mogao i ti.

Da

Puna podrska Slavku. Bez obzira sta sam, u dubini duse sam Bosanac. Ne zelim i ne prihvatam da mi neko broji krvna zrnca. ka lenovo Ko te pita šta ti želiš, ili ja! Većina ne želi to, i to je realnost koja se mora prihvatiti! Pa, očit primjer je baš federalni dio BiH, gdje nacionalistička , ratna i deklarisano islamsko-fundamentalistička stranka, SDA, pobjeđuje 30 godina.To je realnost naša, koju ne možemo ignorisali.

Gost

"Ostali". Ne postoji ništa gluplje. Ako kažeš da si BOSANAC tako se izjasni i sve u redu.

Mirza Tvica

ljudina moja Bosanska

011

Maliciozna i mrznjom okovana sarajevska mahala je nasala jedan multi-kulti primjer koji potvrdjuje Bakirovu teoriju o tzv gradzanskoj BiH. Obrni, okreni, ostajete u 23% BiH gdje vas je Alija smjestio u Dejtonu, a onda ubjedio da je cijela BiH vasa. Kapa dole!

Diskrimin. Goraždanin

Mi koji poznajemo ovog Slavka...znamo da se je lik utaljivao uspješno još od završetka rata u Goraždu. On i žena kao mješani par su imali koristi posebno politički! Sad kad nije prošao kao samostalni vijećnik...kako bi sisali državne jasle onda se buni!!! Dosta je Slavko! Valjda i drugi zaslužuju priliku i posao, niste vi Klisure jedini u gradu završili fakultete!! P.S. Na mladima BIH (za)ostaje! Hehe

/ Najnovije