Goran Čerkez: Sve više ljudi na respiratoru, za sedam dana umrlo 89 osoba

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

9

OVO ĆELAVO SMETLJARSKO GOVNO NE TREBA BITI OVDJE, JER JE JAVNOST ZGAĐENA I IZREVOLTIRANA NJEGOVOM ODVRATNOM NJUŠKOM, PA ĆE LOGIČNO I SVAKI ČOVJEK U OVOM GRADU UGLEDAVŠI NJEGA, POSTUPITI UPRAVO SUPROTNO OD ONOGA ŠTA ON „PREDSTAVLJA“ I ZA ŠTA SE „ZAUZIMA I TUMAČI“ .... SMEĆE OBIČNO KLOŠARSKO !!!!!!

Ma hajde ba odyebi vise! Odvratan si ko kuga!

.

SAMO BALIYE NASJEDAJTE NA SRBSKU PROPAGANDU-OPET!

Rade SVE da omalovaze i da unesu nemir medju nas a samo hajvani kod nas ,petokolonasi i glupe komunjare nasjedaju-nemojte se vi vakcinisati....krepajte onda budale!jer sRBI VAM ZELE OGADITI sda ,NAMJESTAJUCI "AFERE" (A NIGDJE DOAKZA ILI NECEG KONKRETNOG)....oNDA VAM ZELE OGADITI BiH da je napustamo zauvijek...onda da se ne vakcinisemo , d aih sto vise umre.....samo vi citajte BEOGARDSKE MEDIJE PO BiH...gledajte PINK, N1, FAKE TV,GRAND......idite tamo po ZADRUGAMA....pa ce te "lijepo proci".....

Opet svi komentari od samo jednog prokletog BOTTA....

ova SNSD/HDZ KOALCIJA ZLA stvarno ne zna prestati.....

Psihijatrija NG

Čovjek radi svoj posao. Njega traže novinari ane on njih jer je najkompetentniji od svih u kriznom štabu i naravno ne valja jer preporučuje vakcinaciju ali šta god preporučivao i pričao našem narodu se ne može ugoditi. Vakcinacija je jedino riješenje ili da čekamo da samo od sebe prođe a da u međuvremenu brojimo mrtve i oboljele pa bujrum. I na kraju da dodam da nekulturnije stoke od ovih kritičara po internetu nema. Što postoji psovki na dunjaluku, naći će se u vašim rečenicama a čovjek vam ništa lično nije učinio. Stvarno sramota da sebe takva osoba može nazvati čovjekom. I ne nisam partijski drug dr Čerkeza jer čovjek nije u stranci a nisam ni ja. Čovjeka poznajem površno, ima svoje mane kao i svi mi ali daleko od toga da se ovako pljuje i proziva.

Zong

Čovjek radi svoj posao. Njega traže novinari ane on njih jer je najkompetentniji od svih u kriznom štabu i naravno ne valja jer preporučuje vakcinaciju ali šta god preporučivao i pričao našem narodu se ne može ugoditi. Vakcinacija je jedino riješenje ili da čekamo da samo od sebe prođe a da u međuvremenu brojimo mrtve i oboljele pa bujrum. I na kraju da dodam da nekulturnije stoke od ovih kritičara po internetu nema. Što postoji psovki na dunjaluku, naći će se u vašim rečenicama a čovjek vam ništa lično nije učinio. Stvarno sramota da sebe takva osoba može nazvati čovjekom. I ne nisam partijski drug dr Čerkeza jer čovjek nije u stranci a nisam ni ja. Čovjeka poznajem površno, ima svoje mane kao i svi mi ali daleko od toga da se ovako pljuje i proziva. ka Psihijatrija NG Ma to je jedna jedina nekulturna budala, sa 5-6 pseudonima. Vidi se po stilu pisanja, psuje, histrise, prijeti. Nema nista u zivotu i od zivota, pa divlja po portalima, da je u nekoj zatvorenoj ustanovi tresao bi kavez. Impotentni jadnik i antivaxxer.

/ Najnovije