Goran Čerkez: Nisam primio vakcinu u Beogradu

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

On

Mi nismo rodeni zli.........jedni u srbiju,drugi u hrvatsku a mi,mi mozemo samo vjeru promjenit jer "nasi" ni za pare nemogu kupit vakcine.

miki

Nije loše to da promenite veru ali nije uslov u Srbiji, sve vam je slobodno i besplatno samo se prijavite ;)

Xx

@Koel što ti smeta on ,kad više od pola anketiranih namjerava u Srbiju,bez obzira na suvislu vjeru,jer ivi neandertalci (opet ne bitno kako se zvali!) nisu i stanju ništa konkretno i dobro uraditi!!!!!

Srbija

Sad se vidi ko je najuspješniji u regiji, a bogami i Evropi ! Lekcija No1. I ko nije sebičan! EU i Amerika su pokazale svoje pravo lice!

Guest

Sram da vas bude, dok narod ovdje umire po ulici vi spašavate svoje guzice u drugoj državi. Sram i stid da vas bude svih mrtvih koji su umrli zbog vašeg nerada.

jah

cerkez ublehas davo savjete o koroni na nivu osnovne skole, poslje kad je stanje eskaliralo posipo se pepelom, ovaj nepismeni majmun celik uvjek nesto petlja od kad je posto politicar i pravi se posten i nikad nista konkretno ne odgovara, jucer je izjavio nevidjenu nebulozu kako je on u srbiji zato sto je ovdje stiglo malo vakcina pa nece nikom da ih otima al naravno nije direktno odgovorio jel vakcinisan il nije, sve u svemu odron ko nas vodi nit ima timskog rada nit strucnjaka ni infektologa virusologa pulmologa u kriznom stabu, a sahranjuju nas ginekolozi koji najvise vole kad te prikljuce na jeftine fadilove respiratore a i kisik nam se brzo trosi pa se vise ne zna ko pije a ko placa, po smrtnosti smo vec na osmom mjestu u svjetu a uskoro cemo imat 80 mrtvih na dan zbog korone a poslje toga sigurno i 100 na dan, pa kud koji mili moji potpuno rasulo politicko administrativno diplomatsko stranacko...

Tot

Sve dok je ovaca nece falit vune...

ne zelim vise da citam

Ovah radiosarajevo se od ozbiljnog portala pretvorio u odron. Kao da clanke ne pisu novinari nego priuceni tinejdzeri, 'zbavio' vakcine, uzas

Sss

MUSLIMAN SAM, BOSNJAK, OTISAO BIH, I MOZDA CU OTICI DA PRIMIM VAKCINACIJU U SRBIJI JER OVI OVDJE NESPOSOBNI NE ZELE DA SPASAVAJU SVOJ NAROD. ZELE DA NAS STARE STO PRIJE SPREME NA AHIRET KAKO BI SE OTVORILO NEKO MJESTO U PENZIONOM FONDU I KAKO NE BI MORALI DA GA DOPUNJAVAJU.

/ Najnovije