Goran Čerkez kategoričan: Nekoliko dana nas dijeli od lockdowna

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ko

Ako dodje do lock downa svim budzetskim radnicima plate isplatiti u skladu sa privatnim firmama koje ne mogu raditi i onda se slazem, u suprotnom neko nas pravi budalama i prima lovu za to. Zato ste svi fasisti, i vama je svejedno kakav fasizam provodite dok god niste u istim “cipelama” sa nama. Jer kad dosje do grla, bolje vam se seliti kod fasista koji su vas batjerali da nas pravite budalama.

Musk

Proslavite lijepo 8 mart da gazde zarade a onda svi pod ključ! Ostavite granice bez kontrole da nam ne uvrijedite turističku zajednicu! Čuj da mi tražimo negativan test! To je ta naša pamet!

epidemiolog

ovaj će nacista odgovarat u novom nirnberškom procesu i uvešće se nova kazna -vješanje za muda

Hans Landa

Nabavite vakcine uhljupi.

Podrska

Bravo, svaka čast za (konačno!) odlučnost. Lockdown je trebao biti od povećanja u oktobru/novembra, ali i sada je ok. Puna podrška, što prije u lockdown, prije ćemo izaći iz ovoga, sa manje zaraženih i umrlih.

Elenorin

Unedited vise lockdown. Dosta su de bahatili ugostitelji i kolika koja nije marila za rast koji smo imali i koji imamo ovih nedjelja. Lockdown!

Klosa

SVE MISE CINI DA SU NEIZBJEZNI SOCIJALNI NEMIRI A I GRADZANSKI RAT

ilegalac

Kad se niko ne pridržava mjera, svi se ponašaju kao da nije pandemija, niko ne nosi masku niti drži distancu, ZATVARAJ SVE I ODMAH! Lockdown stoko, sami ste tražili.

Moks

Pa u pravu je sve što je rekao, ljudima se ostavio izbor da budu odgovorni,ali ne samo ovdje nego i svugdje ,nema ništa dok se mjere ne nametnu a i sankcije ,na žalost. Svi odmah kukaju na restorane i kafiće kao da život od toga zavisi!! Vidjeli smo slike iz kafana ,toliko o odgovornosti,a iste ne treba žaliti jer su uvijek itekako zaradjivali,a mogu i nastaviti sa dostavom hrane i pića ,kao da je sve u okupljanju u zagušljivom,smrdljivom prostoru! Neki baš nemaju savjesti nimalo i onda ništa drugo i ne preostaje nego što nam Ćerkez kaže :)

/ Najnovije