Godina dana od femicida koji je potresao BiH: U Gradačcu počela mirna šetnja

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

III

Hebem ko god je eminis!

odlucite se

Ako postoji ravnopravnost spolova, onda ne postoji femicid. Ubistvo je ubistvo.

Nsi upravu

Ako postoji ravnopravnost spolova, onda ne postoji femicid. Ubistvo je ubistvo. ka odlucite se Ravnopravnost spolova nije ostvarena, ta borba traje kao i ona za femicid. Sve dok žena bude žrtva jer je žena to je femicid i dokaz da nema ravnopravnosti.

pojasni

Ravnopravnost spolova nije ostvarena, ta borba traje kao i ona za femicid. Sve dok žena bude žrtva jer je žena to je femicid i dokaz da nema ravnopravnosti. ka Nsi upravu Kad se ostvari ravnopravnost, hoce li postojati femicid?

Borac sa kauča

Da je Palestinka iz Gaze bili bi humani komentari bili bi tužni kako to neko nešto može uraditi. A pošto je djevojka iz BiH onda su ovakvi komentari, da nije tužno bilo bi smiješno

/ Najnovije