Glavni tužilac Kajganić: Formiran predmet zbog neustavnog dana RS

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Rajko

Sto bi moja pokojna baka rekla: Grdne rane, jah!

Novinarstvo

Stvarno čovjek ne zna jeli na Klixu ili na radiosarajevu. Svi tekstovi isti , naslovi pa i slike? Radite li vi išta novinari ili samo prepisujete jedni od drugih ???

007

Nece Mile oka sklopiti zbog ovog teksta

Boske

U Boga se uzdam ,da će mi dati da dočekam dan kad će protiv tebe Kajganiću biti formiran predmet a onda i dat u proceduru.

Bosanac

Na cijem si ti platnom mafijaskom spisku dode ili nesica

Mario

Lijepe riječi su ukras

5

Haj bolan ne brukajte se, kakav predmet

Nule

***

Ma

***

visocica 1662

Dok god si ti na toj funkciji niko nece biti ni procesuiran ni zatvoren pocev od narko mame dijane pa do nesica jednog i drugog i ostalih narko bosova .

/ Najnovije