Glavni odbor SDA održao sastanak: Ovo su zaključci

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Komšija

***

https://www.youtube.com/watch?v=6XfWr1_RpjY

kjj.bkj lo

Guest

Jel ko pomenuo Osmicu i Sebiju? Šta ćemo s njima?

imal ko da kaže

lažnom begu da je IZGUBIO IZBORE?

U ZATVOR, bezbeli!

Jel ko pomenuo Osmicu i Sebiju? Šta ćemo s njima? ka Guest

Ima li pilota u avionu SDFA??

***

Juniperus

Doćerali smo sa vama cara do duvara, bili ste snishodljiv ovim zapadnim gubernatorima (prijateljima tzv.) i slušali ih i nadrljasmo, a sada još dođoše ovi na vlast i tek ćemo nadrljati. Ameri, Britanci, Esco zvani Gabe, nam planiraju podjelu zemlje po pola, pola Hrvatskoj, zapad i sve ispod Ivana, a ovamo Srbiji, a vi ništa mumini, opet ne vidite ništa. Jedan ćete se dan probuditi sa trakom na ruci, begovi i pjevati ćete šta vam odrede, a mi ćemo u šumu da se borimo za svoja prava. Hebo vas koalicioni partner, kao i Schmidt, Sattler i Murphy u čizmama špicokama. Za vas nije bila država da je vidite, čak je predugo i potrajala, šteta onih žrtava koje su pale u ratu, nane vm g natakavm.

Ask

Gledam po seheru još visi sultan na bilbordima, valjda da ga narod ne zaboravi.

Vis Idoli

Odbrana i Posljednji dani.

Adi

zakljucak je, mars u tri ****e *****ine bagro fasisticka, lopovska , islamisticka

Adi

DA NISI UNIŠTIO TUŽBU ZA GENOCID PROTIV SMRDIJE SADA NEBI KUKO I PLAKO!! ka Ljiljan l:SERVI FUUUJ ********A ****A ****li ti servi ****u ***** ******enu koja okoti *****e, a i tebi moderatoru ***** sve u tabutu

Guest

Zakljucak je da zakljucate vrata SDA i ukinete tu kriminalnu organizaciju i pohapsite sve.

***100%***

Gllavni zakljucak je da ste pokrali i unistili svoj vlastiti narod.

/ Najnovije