Glasnogovornica ruskog ministarstva vanjskih poslova zgrozila objavom o Srebrenici

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sramota

Tako joj sve u zivito bilo lazno, zlo i naopako, bijednica neka pomete ispred svoga praga. Ko se Izruguje sa Srebrenicom, dao mu Bog Srebrenicu u kući i porodici.

Miki

Pa zar nije teta u pravu. Kad su vec svi cinili zlocine nad civilima i svi su odgovarali a americki generalstab nije? Nije i nikad nece jer su oni pokretac svega i motu da dodju sutra da te uniste jer to bi bila "legitimna vojna akcija" tako da ti zalba sudu ne vrijedi. Jel to ok? Ali sta ja imam pricati *** koji samo masu repicem kao mali kerići

Ljiljan

****

***

Rusija, carstvo laži. Laži da neće napasti Ukrajinu, pa sve do ove, da nisu počinili masakr u Buči. Nevjerovatno identičan narativ, o vlastitim zločinima, kao i braća ***.

@miki

Pa zar nije teta u pravu. Kad su vec svi cinili zlocine nad civilima i svi su odgovarali a americki generalstab nije? Nije i nikad nece jer su oni pokretac svega i motu da dodju sutra da te uniste jer to bi bila "legitimna vojna akcija" tako da ti zalba sudu ne vrijedi. Jel to ok? Ali sta ja imam pricati *** koji samo masu repicem kao mali kerići ka Miki *** !

Maxkisoki

Halo ba, sta se napali "mikija". Iako se neslazem sa izjavom za Srebrenicu- to kao ona nije u pravo za sve ostalo? Korisitite mozak sto vam ga je Bog dao. Amerika je isto sranje ako ne i gore od rusa sta rade sada. Od drugog svjetskog rata sjedi pa nabroj sve sukobe u kojima su uestvovali i "sirili demokratiju". Gade mi se podjednako.

cijela srebrenica, to je sve alijina ubleha!

alija je hakiji meholjiću podvalio da mu je klinton reko da treba žrtvovati 5000 osoba! klinton je poslije dešavanja govorio kako je bio jako razočaran da alija nije mogao BRANITI srebrenicu sa 3000 boraca, nego ih je povukao i ostavio srebrenicu NEBRANJENU! klinton je bio samo od alije upotrebljen i hakiji podvaljen da alija opravda i sakrije svoju zločinačku namjeru žrtvovanja vlastite vjerske skupine kako bi hinjski ostvario svoju islamističku deklaraciju i napravio si vlastiti islamistički kalifat - izmetbeg-begovat!

@Ljiljan

Umjesto svađe ajmo mi skupit love pa kupit aparat z brijanje nema smisla da koristi blic pa dà se isječe il da hoda sa bradom

***

****ka Ljiljan ***

/ Najnovije