Glasala Irma Baralija, poslala emotivnu poruku

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

osmica

Stavite me na kakvu platnu listu pliz! Propala sam skroz naskroz!

Komisija

Ko ti je kriv kad si bila nezajazljiva! Bila ti mala teleca glava!E sad uzimaj apaurine!

Ooo

Ženo, kud si pošla takva! Porodićeš se prije vremena! Ako ti ne izvadiš Mostar, ne znam ko će!

Guest

emotivnu...ako u Mostaru nema pameti, a bojim se da nema, na zalost, emocije su neupotrebljive. Mostarka sam pa sve vidim i znam. daj Boze da sam u gresci u procjeni.

JA1

Glasajte ljudi za Irmu, ovo je njenog truda djelo. Da se ona nike izborila ne bi imali izbore. Osvjezenje na politickoj sceni, pozitivna vedra osoba.

pesimista

NIsam siguran da ovaj grad zasluzuje gospodju Baraliju....Komentari najbolje odlikavaju mostarski, ...mentalitet

/ Najnovije