Generalni direktor Elektroprivrede BiH Sanel Buljubašić o poskupljenju struje: "Ovo je prvi korak"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sarajlija

Lijepe riječi su ukras!

Željko

A drugi korak je da botovi trojanerski dođu kod mene po majonezu sa donje pipe za svoje sendviče! Klempo jedan pošalji radnike deset dana u Bingo da vide kako ljudi rade za milju maraka kao mravi a tvoji za dvije i po se neće ni na telefon da jave

Siroki

Dva puta Ferk odbio povecanje cijena zato što hrvati nisu dali saglasnost da se njima poskupi struja. Onda smjene Ferk dovedu dva hrvata i danas povecanje cijena 12.5% jer ode i mrezarina plus pdv Dokle ćete više biti podanici čovića i njegovih zahtijeva jadnici jadni.

Gigant

Fadil Novalić

Trojka

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

miran

sdp krmad smijenili staru upravu i stavili hrvatskog drzvljana da stiti interese bosnjaka

Tabasco

Šta se čudite, poslije decenija pljačke, rasipanja, izostanka investicija, firma je pred gašenjem. Zaredajte po članovima uprava, direktorima i na sud. Ubrzo ćemo uvoziti el. energiju, a i druga javna preduzeća su u kolapsu. Kako sijete tako i ženjete. Sretno

Adi

***

Kruško

Lijepe riječi su ukras!

Da bi

država imala stabilan elektroenergetski sektor prvo bi bilo normalno da direktor elektroprivrede bude inženjer elektrotehnike, poželjno elektroenergetike, da bar zna o kakvom se sistemu radi i naravno da na mjesto direktora nije UHLJEBLJEN jer je član neke vladajuće stranke u tom trenutku. Druga stvar je da se otpuste svi uhljebljeni koji su zaposleni stranačkim putem, sve dotad će građani plaćati nesposobnost uprava državnih preduzeća.

He Vranduk

3 puta kamen temeljac he Vranduk.Pokrali milione.Termo blok Tuzla oprali par stotina miliona.

/ Najnovije