Generali BiH o presudi Draganu Vikiću: "Još jedan dokaz da branitelji nisu zločinci"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mozda nisu

K R I M I N A L C I

HAHAH, cuj ako branis mozes ciniti zlocine.

Automatski ne mozes biti zlocinac. Ma znate sta? Cijela ta vasa kvazidrzava pociva na bolesnim, iskrivljenim prinicipima. AO SI ZLOCINAC, ONDA SI ZLOCINAC, NEMA VEZE JE LI NAPADAS ILI BRANIS!

MAD

Veoma radostan dan. Velikosrpsko tuzilastvo u BiH nije uspjelo u namjeri izjednacavanja zla. Cestitam casnim herojims BiH koji su i ovaj agresorski napad srcem i casti odbili. Tuzilastvo da plati svojim placama nanesenu stetu.

Alija je čarobnjak, bosanski Merlin!

****< Uspio je za dva dana, 27.i 28.09.1993. godine, da napravi “bošnjake” što turcima nije uspjelo od 1463. do 1699. godine

***

Lijepe riječi su ukras

LJILJAN

Lijepe riječi su ukras

Svi to znaju

Su ubijeni divlji psi. ka U Srebrenici

@ljiljan

***

Gost

Ne postoje BH generali. To vi pišete o generalima tzv. ARMIJE BIH.

Ee

PONESI ZASTAVU DRAGANE VIKICU...

/ Najnovije