General Karavelić: Bosna se od postanka branila od agresora, najviše od susjeda

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

U BOSANSKIM SMO ŠUMAMA, U MASKIRNIM UNIFORMAMA I POD PUNOM RATNOM SPREMOM, SPREMNI I ODLUČNI DA JE ODBRANIMO KAO I 92. KUNEMO SE DA NEĆE BITI ENTITETA! ARMIJA I PATRIOTE BOSNE I HERCEGOVINE!

.

Guest

Guest Zato sto vrijedi BiH se otimaju A nesposobni da sa svojim kiflama i sumama sta naprave. Pametnom dosta da shvati.

@Ljiljan

A još niste sišli pa proljeće je

Nikolica s prikolicom

Kako to misliš? Bili ste uz svakog okupatora, za razliku od onih na koje ciljaš.

Nikolica s prikolicom

"Armija RBiH je Bosnu i Hercegovinu branila prsima svojih boraca.."... Ne lažimo se, branila je ondašnje Muslimane, današnje Bošnjake. Bez pomoći Hrvatske, HV-a i HVO-a, bi nestali s karte svijeta. Potvrdio i bivši ambasador USA Peter W.G, prilikom svjedočenja u Haagu. Sve smo gledali uživo, čemu laganje?

*+*+*+&+*+&

U povijesti bosnjackog naroda,nuko vise zla nije im nanuo od sda terorista,istina i činjenice.Demo borce patite neumastinom i glađu,omladinu ste svu istjerali iz zemlje,radnik podanik i radi za sadaku,sudstvo vam zna osuditi samo sirotinju za cokoladu ukradenu il par metara drva itd itd.sljam i otpad od naroda.

⚜️⚜️⚜️⚔️⚜️⚜️⚜️

I opet ćemo braniti Bosnu, samo ovaj put ako krenu idemo do kraja!

Karavrlicu

Nije tvoje da pricas o ArBiH nisi ti dostojan boraca dobro znaš šta si uradio 92 93 a dobio si cin koji nisi ni zaslužio.

Vojvoda sa Romanije

I opet ćemo braniti Bosnu, samo ovaj put ako krenu idemo do kraja! ka ⚜️⚜️⚜️⚔️⚜️⚜️⚜️ ovaj put nestati..za sva vremena posljedni udarac nevjeri zadati..

Nino

Ustajali miris užeglog maslaca treba maknuti iz civilizirane Europe.

Realista

Kako neko čiji preci žive vijekovima u BiH i čiji preci su i osnovali bosansku državu može biti agresor? Možeš lagati sam sebe i svoju djecu, ali ne možeš lagati čitav svijet! Međunarodna zajednica dobro zna šta je istina i na osnovu toga donosi odluke. U BiH, Srbiji, Crnoj Gori, Republici Srpskoj, Sandžaku, Slavoniji, itd živi jedan narod. Svi oni govore jednim jezikom, imaju ista imena i prezimena, iste običaje, itd. Muslimani u BiH su u ogromnom broju potomci islamiziranih Srbijanaca koji su bježali u BiH za vrijeme srpskih ustanaka protiv Turaka, u Srbiji živi ogroman broj potomaka doseljenih Hercegovaca, Crnogoraca, Krajišnika, Bosanaca, itd. Moramo prestati lagati ako mislimo rješavati probleme i ako želimo bolji život!

@Vojvoda sa Romanije

Spalit cemo Romaniju izgorit ce do temelja!

/ Najnovije