General Dudaković: Neprijateljima smeta svaki patriota koji govori o Bosni

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Među osuđenim neprijateljima ima i neosuđenih ali kojima će narod suditi SDA ASDA SBB oni nastavljaju gdje su ovi gore zlikovci stali ,masovni nepotizam uhljebljavanje lažova sa papirima iz štamparija koje su neprijatelji bošnjaka osmislili da bošnjake svedu na polupismeno pleme ,uništi školstvo uništićeš i taj narod .

Asim

Kakav crni patriotizam,sve sam dao u ratu za drzavu,famelija stradala,nikad nisam nista dobio.danas nemam ni marke primanja,cak u nasem sb kantonu nedaju ni onu sadaku,boracki dodatak.zima radit nemozes racuni dolaze.iskreno,prvi bi sad krenuo u razvalhivanje i unistavanje ove tvorevine kriminala i lopovluka.dabogda se raspala.Bugojno.

moke

ka Asim Odmah uz tebe sam Asime!

Mostar

Kad covjek ode u bolnicu tada spozna i cijeni zdravlje, a kada ode u zatvor tada spozna i cijeni slobodu, a to ces zlikovce uskoro spoznati

hahaha

Kad covjek ode u bolnicu tada spozna i cijeni zdravlje, a kada ode u zatvor tada spozna i cijeni slobodu, a to ces zlikovce uskoro spoznati ka Mostar mozes mu ga samo poglabati

IDV Parage

Kad covjek ode u bolnicu tada spozna i cijeni zdravlje, a kada ode u zatvor tada spozna i cijeni slobodu, a to ces zlikovce uskoro spoznati ka Mostar Ovo su ti iskustvo prenijela UZP bratija ,****li te tuta i Štela i onaj što ispije praljkovaču na ex.

/ Najnovije