Fadil Novalić večeras s borcima iftario u Mostaru

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Objektivan i nepristran

U rudniku. Iftario.

Bor

Dobro on uštedi. Svaku noć se nekom drugom privali na iftar. Znaju borci ko im je oduzeo prava 2018-te ali oni koji su im kao predsjednici org. kao ne znaju.

Inzinjer

Zar je vazno gdje je Fadil iftario? Takav covjek, varalica i kriminalac, SDA snaga, i, mozes mislit, sinoc iftario u rudniku, a danas u Mostaru. Narode moj, koji prezivljavas k'o '93. godine, takvi kao Fadil nisu vrijedni pomena, osim ako, i kad, zajedno sa Sebijom i Fikretom, dobiju zasluzenu zatvorsku kaznu, a do tada on moze postiti 12 mjeseci u godini - dzaba mu je.

Ne valjajte gluposti

S borcima il sda teroristima Niti jedan posten borac s tim psom lopovom nebi sjeo za stol.to su podrumasi(dimijasi).

Ekrem

Frajer samo krade i zdere

Most

Premijer je ok

Most

JOB,RVI i SDA Blagaj prave sekte ko oni sto su bili kod sarajeva lev tahor

Tuga

Koji jad u zivotu moras biti da sa njim sjednes za sto, a ne da iftaris. Pa pridaju se za tanjir supe. Sramota. Rudari i ovi su mi pali u ocima. Slomili su im karakter. A i oni koji sute isti su. Pa ovaj nas lik u crno zavija. Respiratore da ne spominjemo i transkripte, dok ne zavrsi sudjenje.

Pehlivan

Smradu iz kriminalne organizacije SDA, nadam se da ćemo te vidjeti da sljedeći ramazan dočekaš u državnom zatvoru.

Vepar

***. Seljaci su najveci problem te drzave koji glasaju za ***

Tatar

A jeli s njima podijelio onih 10;5miliona od respiratora.Da mu možda nije ne daj Bože proradila savjest

/ Najnovije