Ganić i ostali izjasnili se da nisu krivi, Crnalić: "Onaj koji je napadnut, ima se pravo braniti"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Poslije trebate tražiti od serva I genocidnog crnog vilajeta duševnu odštetu I za ukaljan obraz!

Miki

***

Srbi su ***

Naravno da nisu ne može biti kriv ko brani svoj narod i civile od agresora Agresorske žrtve nisu vrijedne spomena jer su napali i ubijali narod bez razloga samo zato što su Bošnjaci .Šta stoka ***očekivala da sjedimo skrštenih ruku i čekamo ih da nas sve pokolju.Šteta što nijesmo ih mnogo više zlikovaca pobijeno.

@Miki

Konstantno iznosiš netačne informacije. Vjerovatno si plaćen od strane predstavnika Bosanskih Srba koji su odgovorni za zločine i mislite da se nešto može, sa anonimnim komentarima sa lažnim sadržajem, prikriti. Ne može, istina uvijek izađe na vidjelo. Svi trebaju biti suđeni i kažnjeni. Samo meni nikako nije jasno zašto vi Srbi nećete da sa dokazima pristupite međunarodnom sudu i da se sudi zločincima. Svaki zločin treba biti osuđen. Nikad mi neće biti jasno zašto skrivate dokaze zločina nad vlastitim narodom??? Totalno ste nastrano ponašate prema svojim žrtvama. Pa kako ćete onda imati poštovanja prema tuđim žrtvama. Dokaze prikupiti i tužiti na sudu - tako treba. nema potrebe pravdu tražiti anonimnim pisanjima po portalima. Poslušaj savjet čovjeka čije su pola porodice pobili Srbi i osuđen je neko za to. Tako i vi dokazoima, jsano i glasno pred sud. Sretno

@Miki

>>Ubistvo civila i ratnih zarobljenika nije samoodbrana. Po tvom muslimanskom razmisljanju ako te neko napadne ti uzmes noz i ubijas redom civile kao orić u kravici i mislis da je to ok jer je on oslobodjen optuzbi. Bice tek stradanja civila samo da krene zijan ka Miki

@Miki

Je li ti to prijetiš novim Srpskim genocidom na nesrpskim narodom? Trazim od portala da te prijavi SIPA-i

E moj Crnalicu.. jesi ti ikad cuo za npr. ... prekoracenje samoobrane?

Sta si ti po zanimanju, moj Crnalicu, de ti meni kazi...., izgleda da nisi nista intelektualno.... Ja se vise i ne sjecam detaljno (30 godina), ali cini mi se da iz te kolone niko nije potegao oruzje? A mogli su itekako, vojska je to, imali su ini cime. Sta mislis da je iskocilo njih par komada sa automatskim oruzjem i osulo paljbu po raji? EH ONDA BI TI IMAO PRAVO BEZ DALJNJEG DA IH SVE POBIJES, a ne ovako, oni se voze kroz grad i to jos NAPUSTAJU poziciju, a neko od gradjana ubije jednoga od njih, pa je to onda samoobrana? Zao mi je, ali nije, malo je to vise od toga.

/ Najnovije