Gabriel Escobar odgovorio na pitanje može li se rat u Ukrajini preliti u BiH

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hava

A sto bi se prelio? Sta mi imamo sa bivsim SSSR-om. Prestanite zloguke ptice da krestite iznad nase zemlje. Is

Bosanac

Bolje i rat nego slusat *** okupirali Bosnu i laju sa svih strana na Bosnu

Ha

Hrvatska poslusna je primjer, pa neka im crknu gradjani od skupljeg plina i nafte, sve za cia interese. Bravo

yes how no

Da BiH ce opstati,ali bi SAD ipak trebale gradjanima skinuti sa ledja izetbegovica,covica i dodika,a hrvatskoj( milanovicu ) narediti da makne prste te prestane petljanje sa dodikom i covicem kako bi rasturio BiH.

Gulliverus

Escobar iskrivljuje činjenice i mislim da njegove tvrdnje nisu na istom fonu Američke administracije. Sve naopako da bi se održalo postojeće stanje i da bi se državu BiH uvelo u još gore stanje. Ovu državu treba sačuvati od ovakvih kao što je on. Srbija mu faktor stabilnosti na Balkanu, pa je li on mahnit ili toliko pokvaren, taj prijatelj Vučića??!!

Guest

Guest Pa on veze nema sa mozgom ili je toliko pokvaren u svojim izjavama. Hvali UZP i Hrvatsku i Vucica 100 za 1. Zna li on uopste sta prica. Neka se stidi Srebrenice i Heliodroma,Ahmica itd.

Porfiricus Geneticus

Escobar baš muti na Balkanu, vidi se da je lični prijatelj nek

Porfiricus Geneticus

Escobar lični prijatelj Vučića, vidi se da je pristrasan, a sa druge strane korumpiran, plaćeno mu iz Hrvatske da gura zahtjeve HDZ-a, ustvari niži službenik administracije SAD koji radi po nekim svojim interesima i uputama ili su američki demokrati opet na zadatku da ugroze EU a opet preko naših leđa pa aminuju nacionalističke nasrtaje na Balkanu, kao sve je fino, nema nikakvih problema osim korupcije... Fuuj, provaljena vam je priča, baš ste đubrad.

/ Najnovije