FUCZ: Blokira li Verlab upotrebu 100 respiratora iz Kine?

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

071

Ne blokira. Nikoga više nećete ubijediti da niste ukrali 10,5 miliona KM na škartu, svjesno i organizovano, usred zdravstvene krize i na opremi koja je mogla da spasi živote. Ne trošite džaba energiju.

Koel

Ocito da obi iz ove tzv firme za verifikaciju nisu znali rukovati ovim respiratorima kao ni serviseri koji su bili dosli kad su dobili instrukcije od proizvodzaca opreme dosli ljudi i podesili sad ovim vuna sto su ispali levati po tv govorili nisu ispravni a samo treba podesiti pritisak prema povecanju volumena zato ko se ne razumije u tehniku ne lupajte gluposti i ne blamirajte se po portalima hvala

Preporuka

Najbolje, najjeftinije, najefikasnije i najbezbjednije je svu tu kvaziopremu PRODATI na otpad.

Informant

"Već naredne sedmice dio mjeritelja izlazi iz izolacije te smo kao prioritetni posao stavili zadatak zakonske verifikacije ovih respiratora" - ovo su rekli jučer iz Verlaba. Dakle, ima da još čekamo do daleke iduće sedmice.

King

Blokira jer I TREBA DA BLOKIRA, majmune. To im je posao. Da nam zivote sacuvaju! Ko vam je platio koliko para za ovaj "clanak" smecari?!?!?!

asd

Moj Badnjeviću, šta'š sad? Upetljao si se i sada će te natjerati da im baš ti potvrdiš da je sve OK, ili će te stisnuti ugovorom koji si potpisao. I ako sutra bude nekih posljedica, ko je kriv? Onaj koje potvrdio da su uređaji upotrebljivi, a ne onaj ko ih je nabavio. Još jedan dokaz kako SDA aždaja gospodari našim životima.

/ Najnovije