Fuad Kasumović: 'Bogom vam se kunem, ne znam govoriti na ćirilici'

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Uc7uf

Ne pričamo serbski To je mislio

Nadimak

Ovog lika sam nekad gotivio, al sad je postao lud ko struja.

Realno

Svašta bi ti rekao… za vlast…

Haha

Vrlo kvalitetan idiot. Svaka čast. Konkurencija u sunita je žestoka

Samke

Al zaro Allaha mi zna ukrast to je cudo **** te otac seljacki

SpahijaMafija

Majko mila kakva je ovo budala, gigantska. Ovaj je zaebo Kenelu.

I NE MOŽEŠ -GOVORITI NA ĆIRILICI-

na ćirilici se ne govori nego se piše. to je za tebe ipak malo prezahtjevno, seljačino vehabijska...ah da, SA vAKULTETOM!

Koliko fakulteta?

Lik spominje škole i fakultete. Koliko tih škola i fakulteta treba završiti da se ne zna govoriti na ćirilici? Problem je što mu ni latinica ne ide ali lopov je vrhunski. Nekim primitivcima je bolje da šute, tako ostavljaju bolji dojam. Ovakvi su Zenicu pretvorili u grad slučaj. Nego, gdje je taj Hotonj?

***

***

Ima rezervaciju

Kada će ovaj u haps? Previše se opustio, treba to regulisati...

GrađanskaBosna

Možda jedino Dragan Čović u Federaciji BiH da koristi ćirilicu jer se kao Jugoslen i vođa navijača Veleža 1976 godine potpisao na ćirilici na indeksu Mašinskog fakulteta u Mostaru

Ne rise, alahati

Možda jedino Dragan Čović u Federaciji BiH da koristi ćirilicu jer se kao Jugoslen i vođa navijača Veleža 1976 godine potpisao na ćirilici na indeksu Mašinskog fakulteta u Mostaru ka GrađanskaBosna svi rodjeni u SFRJ su pisali latinicu i cirilicu. Nesto sasvim drugo je sto si ti glup a i nepismen

Cirilo i Metotije

Koji sve primitivci ostavljaju komentare. Normalno da čovjek zna cirilicu a sta je htio da kaže to je za vas visa matematika.Ovaj novinar je jedino gluplji od komentara.

GrađanskaBosna

svi rodjeni u SFRJ su pisali latinicu i cirilicu. Nesto sasvim drugo je sto si ti glup a i nepismen ka Ne rise, alahati Neki su prisiljavani pisati ćirilicu u toj državi, koja se Allahovom voljom raspala, a to što si simpatizer komunjare pa potom velikog katolika iz Mostara, to je druga priča. Prije bih rekao da si kao Irma Baralija --- uzmeš lovu od UZP-a, pa napadaš svakog patriotu koji se drzne kritizirati UZP. Mrš *****e UZP-ovsko

Shan MS

TO ZNAČI DA SAMO GOVORI LATINICU.HAHAHAHAHA

Reci

>>Neki su prisiljavani pisati ćirilicu u toj državi, koja se Allahovom voljom raspala, a to što si simpatizer komunjare pa potom velikog katolika iz Mostara, to je druga priča. Prije bih rekao da si kao Irma Baralija --- uzmeš lovu od UZP-a, pa napadaš svakog patriotu koji se drzne kritizirati UZP. Mrš *****e UZP-ovsko ka GrađanskaBosna<< Ko je i gdje prisiljen da pise cirilicu reci molim te. Za laz treba naplacivati porez da budale ne pisu gluposti.

/ Najnovije