Fratar Vincetić se izvinuo nakon govora u Derventi: "Koristio sam teške riječi"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sto na umu to na drumu

Ispričati se za te odvratne rijeci koje si izgovorio je nemoguce,ali je moguce da te tvoj nadlezni izbaci iz crkve,pa idi na baustel.

Vendriko

Pa dobro sta sad-covjek je samo rekao ono sto misli. Kaj ne-sloboda misljenja i to netreba da se osudjuje. Nevoli cojk drugo i drugacije pa to ti je.

Plitka pamet i lopata

fra Vincetic , sto si pricao pricao si ! igra je zavrsena za tebe ! Udebljao si se od lagodnog zivota i laprdanja, a sad motiku u ruke i kopaj kao sto ti je caca radio.

Hercegovac u Bosni

Samo je bio iskren a sad je licemjeran.

ne budi budala fratre!

kakvo izvinjenje, kome ba? daj bolan, hebalo te nadbiskupstvo sa kompromitiranim budalašima daidžama-udbašima,... PREWMALO SI REKO TIM CMIZDROP IC KAMA KOJE PARATIZIRAJU NA SVOM LICEMJERJU. NE BUDI DEBIL pa se ne izvinjavaj takvoj 100ki!

/ Najnovije