Forto: Vrijeme da se pokrene pitanje krivične odgovornosti ugrožavanja zdravlja

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Musk

Nije se rodio ko je svijetu ugodio!! Ako zatvori pljuju ga,ako ne zatvori pljuju ga,a Fadila boli k*** njemu i njegovoj stranci je u interesu da KS naj*be kako bi mogli pljuvati četvorku!

miki

Fadil je trebao biti uhapšen još posle one proslave u Igmanu. Čini mi se da možete samo da cuclate begovatu a vi kako oćete ;)

Sunce

Sve ovo sto sjedi po trznim centrima i gura se u "zari" trebalo bi provesti kroz bolnice...u prvih tri dana po otvaranju postuju se epidemioloske mjere, a onda - hrkljus, kao da se nista ne desava...nema cak ni dezinficijensa u onim bocama na ulazu...jos jedu i piju u scc-u i sl. Neka nam je Bog na pomoci..."GRAS" da ne spominjemo...zatvarajte sve neesencijalno, mjesec dana, dok ne krene sezona ljetnih basti, bar to...

Ghost

Pokreni tuzbi odmah I daj nam da se potpisemo u ime gradjana. Odmah!!!

SNL

Krivicna odgovornost vec postoji radi necinjenja nabvke vakcina tako da ne vidim razloga zasto jos nije pokrenuta tuzba?

Trgovac

Krivicna odgovornost vec postoji radi necinjenja nabvke vakcina tako da ne vidim razloga zasto jos nije pokrenuta tuzba? ka SNL Zato što ne znaju koga bi tužili. Zar ne vidiš da su uzjahali oni koji ruše BIH , samo prebacivanje ovlaštenja , različitih zakona, dužnosti i drugo na kantone je razbijanje FBIH a time i države. Na nivou FBIH je ostalo još samo PIO a mogu i njega lako prebaciti na kantone, kao što su prebacili i zakone o dem. borcima, zakone o zdravstvu pa čovjek se iz jednog kantona ne može lijećiti u drugom itd... Ma neka ide sve u pm. Neka ova djeca budu pametna, neka idu bilo gdje pa da ne budu robovi ovih izdajnika.

Sasa

eki ovog on kao poziva a dijeli odgovornost kao svako drugi od ovih nesposobnjakovica

NiP

Samo cetvorka nesnosi odgovornost.......ni jedna drzava nema fadila pa ima probleme sa coronom,nepostoji osoba u Bih koja nebi sve ucinila da se rijesi problem pandemije ali nepostoji rjesenje. Molio bi gradane da koriste zastitna sredstva,postuju mjere koliko su u mogucnosti,da izbjegavaju rizicna i nepotrebna okupljanja a sve ce ovo uz Alahovu pomoc proci.

KLOSA

FORTO JELI TI IKO IKADA REKAO DA SI OBICNA BINDA

Ohani der malo Edine

De popusti sa koronom malo i ufati se posla. Sta je sa onom zgradom na Grbavici kad ce vise put onda proci? Sta je sa zaobilaznicom? Sta je sa zastarjelim sistemom vodosnabdjevanja, kad ce renovacija?

/ Najnovije