Forto za Radiosarajevo.ba: "LGBT zajednica mora dobiti više od društva u kojem plaćaju porez"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ama sve ok...

...ali za sta su uskraceni? Dobro se pune parama od raznih "dobrotvora", NVO...itd. Njih nema na birou Forto, a nas ima koliko hoces. Kako bi bilo da PRVO ogromna vecina dobije od drustva vise?

AsAsova

A obicni gradjani ce to opet sve samo gledat i placat ? Jel i mi treba da pravimo parade Svake godine da nas uopste primjetite ?? Rasipate se nasim novcem na sve moguce strane, stalno uvodite nove poreze, nove kazne, sve je skuplje, sport ne postoji u gradu, bez privatnih investicija i donacija bi davno bio ugasen.. A budjet preko 1 milijardu..

Toto

A većina ne plaća poreze?

Pera Djetlić

Vi baš hoćete da izgubite na sljedećim izborima.

Ljiljan

Ja proseto danas

Ja

Forto svaka cast, samo istinu u lice treba svima reci. Znam da se istina mnogima ne svidja ali druge istine nema. Ljdska prava za svakoga

AsAsova

Forto svaka cast, samo istinu u lice treba svima reci. Znam da se istina mnogima ne svidja ali druge istine nema. Ljdska prava za svakoga ka Ja Svaka cast sto trosi MOJE pare na njihove seksualne probleme dok se ja borim da prezivim ?????? Boli me ba ku*ac za njihovu istinu kao sto njih boli ku*ac za moju istinu, dejte im ti i Forto iz svog dzepa. Zasto da ja to placam, ko meni placa nesto ??? Ljudska prava lomite i dokazujete preko mojih ledja, majku vam parazitsku !!

Nek si ti dobio

***Ne plaća se porez za sex.

Sarajevo

Vidim danas ovi iz Naše stranke izašli masovno na *****ijadu

I

Ne podrzavam ni lgbt ni vehabije, njihove tekbire i nindze, jer to nema veze sa nama vec sa arapima. Ali je cinjenica da u americi djeci ispiraju mozak od najranije dobi. Prvo u vrticu pocnu sa crtanima o npr. slonu koji se osjeca kao zirafa, da bi u starijoj dobi to postalo musko koje se osjeca kao zensko i kako je to normalno. Treba samo pogledati do cega je to dovelo u americi da bi znali sta nas ceka. Tu mislim na promjene spola maloljetnika koje finansira skola i drzava i koji kasnije kad pocnu misliti svojom glavom shvate sta su uradili i da tu nema povratka, ti ljudi ostaju ni tamo ni vamo, znaci nakaze do kraja zivota. A sve pocinje u skoli gdje se tinejdzerima nudi da se izjasne kao srednji rod sto im je tada cool.

/ Najnovije