Forto se obratio Borellu: Smijeniti Dodika i povećati broj NATO trupa u BiH

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bravo

Bravo Forto tako treba govoriti sa EU i SAD.Kako danas kaze Cristiane Amnopur svijet sarajevu nije nista dao nego je uveo sankcije da vam se nemoze prodavat oruzje,a ipak cetnici nisu osvojili Sarajevo iako su svakodnevno ubijali koga god su mogli na ulicama Sarajeva.

Gost

Baš demokratski! Bar bi političari trebali znati kako se dolazi i odlazi s položaja. Izborima.

Za gosta

Demokracija je za demokrate,a ne za krkane koji bi cijeli svoj narod uvukli u rat da brani ono sta je on pokrao od tog istog naroda.

Blue

Tako je, sto prije to bolje, dosta je gledanja u tu neprijatnu facu.

Neka

Za Dodika je upravu, a Nato ni bilo kakve trupe nam ne trebaju. Samo neka nam embargo ne lupaju, ako se bude trebalo pucati. I daj da napokon koristimo ovakvu retoriku, da zahtijevamo, a ne uvijek neko kenjkanje, žrtve, jadikovke. Pa ni oni nas tako onda i gledaju i tretiraju. A Borel je smeće prodano Janšino.

Maki

DOBRO STE SE SJETILI

hjkjkjjčkjč

Ture ko ture, koliko god mu kredita daš na kraju uvek pokaže neku nakazno naivnu bravuru. Mislim zabavni su ko cirkus ;)

Леми

Лично мислим да га Форто може пофамфлати! Лаганини....

dP

Neozbiljna izjava nekoga ko bi da vodi "ozbiljnu" stranku. Koliko se sjećam, niti Borel niti EU nisu ovdje ni u izvršnoj niti u zakonodavnoj vlasti.

Guest

Guest Ha ne odgovara vam sta je ospodin Fisto rekao Borellu mrs stoko.

Guest

Guest Gospodin Forto greska u kasne sate.

parada po nosu forte u peder-mahali

zaboravio si da im zatražiš da ti obavezno pošalju i jedan helikopterčić da malo letiš nad mahalama i gledaš gdje nema vode, gdje struje, gdje grijanja,....

Plavi

Bravo Forto tako treba govoriti sa EU i SAD.Kako danas kaze Cristiane Amnopur svijet sarajevu nije nista dao nego je uveo sankcije da vam se nemoze prodavat oruzje,a ipak cetnici nisu osvojili Sarajevo iako su svakodnevno ubijali koga god su mogli na ulicama Sarajeva. ka Bravo TO SARAJEVO JE U ZETRI NAPRAVILO MITING, MAHALI JUGOSLOVENSKIM (ČETNIČKIM) ZASTAVAMA. I VIKALI, OVO NIJE NAŠ RAT. A HRVATSKA I VUKOVAR KRVARE. JOŠ GORE, VAŠE SELO, RAVNO, SRAVLJENO SA ZEMLJOM UBIJENO 28 LJUDI.... A SARAJLIJE MITINGUJU SA ZASTAVAMA DOK HRVATSKA KRVARI. I SADA, ONI JADNI ŽRTVE, TRAŽE POMOĆ OD DRUGIH, DA TUĐA DJECA GINU ZA VAŠU DRŽAVU. HRVATSKA JE OSIGURALA JUG HRVATSKE,.DAN PRIJE NAPADA RUSA NA UKRAJUNU. DOVELI SU KRSTAREĆE RAKETE RBS15 NA MLJET.. HRVATI BRANE JUG HERATSKE I DOBAR DIO BIH. A ŠTA VI ..R A D I.T E....N I Š T A.. OSIM ŠTO LAPRDATE

/ Najnovije