Forto o korupciji: Do te mjere to utiče da nam zvaničnici govore pokriće za krizu

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BBB

Vlada KS je sinonim za korupciju. Još samo traži ood premijera Federacije, Novalića da riješi korupciju u KS gdje si ti Forto na vlasti !

Biro lopovluka i korupcije

Trebala bi sipa pod hitno pretresti federal i zavod za zaposljavanje i uvjerit se da izdvojenih 61 milion za zaposljavanje,sluzi sda i hdz tajkunima i ratnim profiterima za krađu federalnog novca.ovo je cist mafijaski posao federalne vlade,a usput i kupovins glasova za izbore.provjetite kako se taj novac krece i gdje zavrsava.

Svako svog ....... i.a

Avaz SBB Faktor SDA Oslobođenje exYU Novosti HDZ Forto radio.sarajevo Vesela sveska SDP itd....

/ Najnovije