Edin Forto o hapšenju novinarke Nidžare Ahmetašević

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Navodno je uvrijedila policajca, mislim da to nije prekršaj za hapšenje, pogotovo što je u pitanju ženska osoba.

Dea

Trebali bi osjecati susramlje zbog takvog bescutnog komentara premijera.

Ja.... i...

Osjećam susramlje jer zrak troše individue poput te.. kako se zove... (malo n) nidzare

Tilto

Mars ubleho jedna, apsolutno sam protiv SDA ali ovima je bio cilj da skinu prethodnu vlast samo da bi zasjeli u fotelje , nije jadna drzava koja ima losu vlast nego koja nema dobru opoziciju

Sumnjivo

Ok loseg zdravlja, aktivistica, ali je policajci nisu uhapsili ni zato što je aktivistica, ni zato što je novinarka, ni zato što ih je snimala ( čuje se kada ovaj kaže samo ti snimaj), već što se prepirala s njim. Nije, medjutim, jasno zašto se ustvari prepiru, niti šta je povod svadje. Po meni, ni policija, ali ni ona nisu korektni. Meni se čini da je ona namjerno tražila incident kako bi kupila poene kao neka ugrožena vrsta. Ona je uhapšena kao Nidžara A., a ne kao aktivistica.

PM

Nidžara je jedna seljančura, danas je to dokazala. Četvorka ne bi trebala stajati iza nje.

/ Najnovije