Forto o GRAS-u: Radnici štrajkuju zbog tužbi radnika, to je apsurd u kojem se nalazimo

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Kskva si ti nepismene budala za nepovjerovati ljudi tuzili gras zbog dugovanja po ugovoru koji je vlada potpisala i sad radnici krivi sto traze svoja prava pa nemogu da vjerujem pa glupane sud je donio odluku da ti je vlada kriva a ne radnici ovi mtelovci gori od sda fujjjj

Ko

Ko će im platiti plate tokom štrajka.... ko ce platiti tužbe nakon što se krene sa isplatom plata ? Znam da je budzet u nuli. Sta kazu radnici osim što ih nista ne interesuje ?

A sve

A sve pošteno i platu primiti od 1500 i jos po tužbi za godinu naplatiti jos 1000 za svaki mjesec.... ispade po tim tužbama veće plate imali od ljekara specijalista u domovima zdravlja.... ko im potpisa i ko to prihvati ?

I sve

I sve pošteno? Presuda...

Koel

Forto kupio diplomu dzaba sto je dezerter nije se ni iskolovao prica nebuloze koje nw bi ni osnovac lupao kakav nesposobnjakovic pod hitno smijeniti ove mtelovce jos ce vise upropastiti ka ton

@Koel

Forto kupio diplomu dzaba sto je dezerter nije se ni iskolovao prica nebuloze koje nw bi ni osnovac lupao kakav nesposobnjakovic pod hitno smijeniti ove mtelovce jos ce vise upropastiti ka ton ka Koel De nepismeni SDA majmune procitaj sta si napisao. Forto kupio diplomu dzaba..

John Doe

Apsurd je i to sto si ti neki k.u.r.a.c u ovom gradu. Al eto, valjda jednog dana sve dodje na svoje.

/ Najnovije