Forto nakon izbora: Ne smijemo im dopustiti da pobjede, jer nismo svi isti

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gojko

Od mora problema u BiH, vama je jedini problem kako paradu ponosa organizovati i obezbjediti sva moguca prava LGBT populaciji od Vjecne do MDvora kako bi pokazali da ste drugaciji i evropeizirani u sprovodjenju jedne od 1000 agendi EU i bas te se ufatili te agende. Ne dao Bog da ste se ufatili osnovnih ljudskih prava za sve gradjane u BiH, kao i ekonomije i zdravstva. Sta vam vrijedi kada se i Ibro i Mario karaju medjusobno i zele se uzeti i djecu usvajati kad to djete moraju odvesti u jedno od 2 skole pod jednim krovom i Mario ne smije zovnuti Ibru na sred ulice u Sirokom, Bileci i drugim bh gradovima. Sta im vrijedi medjusobno karanje kad nemaju posao i novaca da prezive, a obojica koronirani i jedan na respiratoru a djete online ide u skolu. Al nek je fokus na 2 utikaca i njihova prava ha ja.

Koel

Hahahhaha neizvjesna utrka je bila za celnu poziciju do samog kraja ovo vam je posljwdnji mandat vase stranke od iducih izbora mozete gasiti svjwtla mozda i prije ako se sta peomijeni

cod

Pa i nismo. Ne krademo svi vakcine od onkoloskih pacijenata. Dijelite se na losi i gori, bagro!

Kazi istinu

Dobro si reko forto,fala bogu sto nismo isti,da smo isti svi bi bili pederi . Ovo danas je bio kongres pedera,lezbejki i munafika takve Alah nagraduje Dzehenemom. Molim Alaha da nas zastiti od ljudi koji cine razdor .

KLOSA

TI CES POBIJEDITI SAMO U SVOJOJ MJESNOJ ZAJEDNICI ITO JE PITANJE

MrziteljPDA

Kakve su ovo stranke u kojima kandidat pobijedi sam sebe u utrci za predsjednika?!

Koel

Poslije sljedecih izbora ce te nestati sa politicke scene dosta jw bilo Bosnjacima kukavicijih jaja i dezertera u b luku pa tamo uzimaj glasove

Damir Marjanović

Ja da sam ostao u toj Njihovoj stranci, danas bih pobjedio ovog jadnog Fortu.

Latko zBrode

Stranka lojavog koja zagađuje politički prostor. Nije mi jasno koji debili glasaju za njih.

/ Najnovije