Forto podnosi krivičnu prijavu zbog nabavke u Domu zdravlja Kantona Sarajevo

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kad ce se dici optuznica protiv ovog pedera za dezerterstvo?!

FAKAT SE PITAM.......SAMO U MAHNITOG,NAIVNOG,LAHKOMISLENOG,GLUPOG BOSNJE OVAKVI MOGU DA POBJEDE NA IZBORIMA,ONI KOJI SU ZEMLJU OSTAVILI NA CJEDILU KADA JOJ JE NAJPOTREBINIJE BILO

Bravo

BRAVO FORTO! CEKAMO JOS TUZBI..LOVILO SE U MUTNOM! Svaka cast... odsvno su se trebale podozati optuznice... narod pati zbog ovakvih.. oni gledaju kako da se opare, a jadni narod boluje i umire. SRAM IH BILO!

Hu Hu

FAKAT SE PITAM.......SAMO U MAHNITOG,NAIVNOG,LAHKOMISLENOG,GLUPOG BOSNJE OVAKVI MOGU DA POBJEDE NA IZBORIMA,ONI KOJI SU ZEMLJU OSTAVILI NA CJEDILU KADA JOJ JE NAJPOTREBINIJE BILO ka Kad ce se dici optuznica protiv ovog pedera za dezerterstvo?! Kad je dezertirao? Pobjegao iz vojske?

NN

Vidi Forte ko srpski uco !

789

Dok se stare-nove vlasti istužakaju ostasmo mi kratkih rukava. Prvo jedna vlast , pa bijeli hljeb, pa druga vlast pa bijeli hljeb pa opet prva i tako u nedogled. Svi nas pljačkaju i to postaju jedini ideali svih stranki da se oni podmire pa ako šta ostane za narod.

@Hu Hu

Kad je dezertirao? Pobjegao iz vojske? ka Hu Hu Nije pobjegao ni dezertirao, bio u umjetničkoj četi .Glumio i svirao qu... kao i mnogi drugi.

Koel

Ovi nemaju pojma ni o cemu izgubljeni u vremenu i prostoeu stranka koja radi protiv bosnjaka i Sarajeva strasnoooo u sadejstvu s milokrado njihov vojvoda kojo al necete dugo

i

FAKAT SE PITAM.......SAMO U MAHNITOG,NAIVNOG,LAHKOMISLENOG,GLUPOG BOSNJE OVAKVI MOGU DA POBJEDE NA IZBORIMA,ONI KOJI SU ZEMLJU OSTAVILI NA CJEDILU KADA JOJ JE NAJPOTREBINIJE BILO ka Kad ce se dici optuznica protiv ovog pedera za dezerterstvo?! u pitanju je krivicna prijava u vez sumnje za zloupotrebu. jel bas sad vrijeme za ove komentare. bitno je.

/ Najnovije