Formiran Krizni štab: Počinje izvlačenje devet bh. državljana iz Afganistana

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mujo Hrsuz

Zamisli da iz onih aviona u Kabulu ispadne SDA krmača Bisera Turković. Sutra bi javljali o zemljotresu u Afganistanu koji je razorniji od onog na Haitiju.

muamer

ovaj seljacki portal kupljen od SDA molim da objavi i ovaj moj nalog : mamicu vam j....m banditsku kriminalnu tik tok tik tok bjezacete po ulicama a aerodrom zatvoren

Bosnjacki Orka

Ovo je najveca tragikomedija na svijetu,ovaj kit od zene formirala krizni stab,pa masna vreco tvoj domet je nabavka kesice hurmi i tu se zavrsava tvoja diplomatija model m-92 alijina sirovina.

Stari politicar

Krenu pozari, formira se krizni stab. Krene ofanziva i zauzmu sve, formira se krizni stab. Krizni stab je trebao da bude formiran onog dana kada su ljudi tamo poslani u krizu, a prosle sedmice je trebao da bude aktiviran da preduhitri stanje na terenu. Sad je kasno tuko, sad nista nije u rukama kriznog staba vec stanja na terenu uz Boziju pomoc, nikakvih zasluga necete imati. Sram i stid da vas bude

Gluho i daleko bilo,ne biti uz ovu kad prne!

.

FUJ!!!

Kako odvratna ženetina..

Mostar

Mislim da ih puno vise u BiH ceka da ode u Afganistan

Ralle

Jadan je onaj koga spašava ova masna debela.krmaca..neće ova nista mukte..ako nema.nje, nista od toga

/ Najnovije