Fizički obračun SDS-ovaca u Bijeljini: Direktor Vodovoda brutalno pretukao stranačkog kolegu

9
Radiosarajevo.ba
Fizički obračun SDS-ovaca u Bijeljini: Direktor Vodovoda brutalno pretukao stranačkog kolegu
Foto: Dešavanja u Bijeljini / Brane Grujičić

U srijedu, 22. februara je u semberskom selu Velika Obarska došlo do sukoba između direktora bijeljinskog "Vodovoda" Dragiše Tanackovića i aktiviste SDS-a Brane Grujičića.

Tokom boravka na jednoj vikendici došlo je, najprije, do verbalnog sukoba, a zatim i do fizičkog obračuna. Kakav je bio tok događaja, ispričao je Grujičić.

"Sinoć smo sjedili na vikendici u Velikoj Obarskoj, gdje smo se okupili da razmijenimo mišljenja vezano za buduća politička dešavanja u Bijeljini. Prisustvovao sam kao jedan od uspješnih predstavnika mjesnih odbora SDS u Semberiji. Između ostalog, tu je bio i Tanacković, aktuelni direktor AD "Vodovod i kanalizacija". Riječ po riječ, došli smo do krupnijih političkih tema koje se tiču njegovog uzimanja/odbijanja odborničkog mandata i tu se nismo usaglasili", rekao je Grujičić koji smatra da je jedna funkcija za jednog čovjeka, dok je Tanacković tvrdio da zaslužuje obje funkcije, rekao je Grujučić.

Video porodice Isak iz Srebrenice izazvao brojne komentare na društvenim mrežama

Video porodice Isak iz Srebrenice izazvao brojne komentare na društvenim mrežama

Kako kaže Grujičić, u posjedu je informacija da se Tanacković i dalje vodi na platnom spisku firme "Buk Promet" u Zagrebu.

Izgovorene riječi i informacije, izazvale su kod Tanackovića burnu reakciju, te je uputio Grujičiću nekoliko rečenica u visokom tonu.

"U jednom momentu, Tanacković je fizički nasrnuo na mene. Nakon prvog udarca, nisam reagovao, jer sam mislio da je gotovo. Međutim, imao sam veliki mlaz krvi iz nosa. Dok sam podigao glavu, Tanacković mi je zadao još pet do šest udaraca, a ja nisam pružao otpor. Tanacković i ja se dugo poznajemo, a iskreno, nakon dva do tri udarca, nisam bio ni spreman da pružim otpor", ispričao je Grujičić.

Kako je Trebinjac nasjeo na kladioničku prevaru "tešku" 18.000 KM

Kako je Trebinjac nasjeo na kladioničku prevaru "tešku" 18.000 KM

Nakon pretrpljenih udaraca, Grujičić je obavio ljekarski pregled kojim je utvrđeno da postoje teže tjelesne povrede, te je slučaj prijavio Policijskoj upravi Bijeljina i podnio krivičnu prijavu.

Nalaz doktora
Foto: Dešavanja u Bijeljini / Nalaz doktora

"Sutra idem porodičnom ljekaru da mi spremi dokumentaciju za sudski proces i da odem kod psihijatra na pregled. Već sam angažovao tim advokata kako bi krenuli u sudsku proceduru", kaže Grujičić, piše Dešavanja u Bijeljini.

Od prisutnih na vikendici u Velikoj Obarskoj bili su V.LJ, M.S i D.T, kao Tanacković i Grujičić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (9)

/ Povezano

/ Najnovije