Filandra o pismu Blinkena: Ništa od bombastičnih rješenja, EU gubi kompas

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Damianusdarcus

Problem je što smo mi narod bez muda, koji je poslije toliko žrtava prodao zastavu i himnu, a priznao genocidnu izdrkotinu. Oboje nije smjelo ići u paketu. Sad se samo možemo diviti Kosovarima, koji su od pokrajine stvorili državu a mi ćemo i dalje apelovati na međunarodne faktore da se aktivnije...bla, bla, bla...

Hm

Problem je što smo mi narod bez muda, koji je poslije toliko žrtava prodao zastavu i himnu, a priznao genocidnu izdrkotinu. Oboje nije smjelo ići u paketu. Sad se samo možemo diviti Kosovarima, koji su od pokrajine stvorili državu a mi ćemo i dalje apelovati na međunarodne faktore da se aktivnije...bla, bla, bla... ka Damianusdarcus Šta tu hoćeš!? Zahvalite se Amerikancima i na tome! Pa vi i niste narod nikad bili! To što ste se '92. u Holidej Innu nazvali Bošnjacima, ne znači da ste postali narod. Tako da treba da budete zahvalni i za to par kantona što ste dobili, jer ni njih ne biste dobili bez uplitanja Amera!

JA1

@hm<< idiote

Profesore valjda si dovoljno inteligentan da čitaš izmedju redova šta je rekao! Dovoljno je da se uopšte obratio,i time je dao do znanje interesovanje SAD-a! ...i rekao je da Dayton nije "uklesan u kamenu". Zar to nije znak da ga treba mjenjat!?

.

Hm

@JA1, Idiot ti je babo koji te napravio! Istina uvijek boli, a vi muslimani ne želite da je vidite. Alija vas je uveo u rat da bi dobio svoju islamsku državu. Nije je dobio, niti ćete je dobiti, a narod je stradao! A vi ,glupani i dalje nećete da to priznate, i opet bi neke žrtvovali da probate da je dobijete! Idioti ste vi!

JA1

@Hm<< vidis koliki si ti idiot. Hebo te Alija i turci i srbi svi redom. Eto ti si drzavotvoran i imao si drzavu a mi smo imali JNA pa smo napali milosevica i sami smo sebe ubijali samo da bi svalili na srbe. Majmune glupi

Re Hm

Zahvalite se Amerikancima i NATO snagama sto su zaustavile ABiH pred Banjalukom jer biste u protivnom sad u Vojvodini brali kukuruz. Ameri ce promjene Ustava napraviti bez ikakve pompe !

radio sa

Stvarno ne razumijem Radio Sarajevo. Zasto trazite komentar covjeka koji nema veze o politickoj teoriji,

/ Najnovije