Fikret Hodžić se oglasio na Instagramu: 'To što sam osuđen, ne znači da sam kriv'

/ Komentari (26)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Erdo

To samo u bosni i vašim glavama... Na A1 sa krampom bi ti meni

******

Čim si osuđen onda si kriv,dok se ne dokaže drugačije to je tako

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

adi

hebo ti svoju *****, ne samo da si kriv nego ti treba svu imovinu uzeti, i podebljati kaznu, djeca ti pokrepala dabogda u pandemiji gledas kako da se obogatis na bolesnim, fuj smece jedno lojavo, pogano

Fićo, de iure- krimos, de facto- evlija?

Jbm ti, ovaj je na korak od Grunfa: Ako sam mafijaš, ne znači da sam kriv!

Udareni, ugroženi- naši heroji, a ne zločinci!

Ovo je, haman, novi "udar na Bošnjake" i "ugrožavanje vitalnih nacionalnih interesa". Tako i Dodika, kad brane, zapravo brane "vaskoliko srpstvo i srpski svet". A kad Čovke dođe na red, krenut će "obrana uljudbe i jedinih u BiH promicatelja europskoga puta". Nisu bitni kalibri i gabariti "naših heroja, a ne zločinaca"- priča je ista. Narativ za etnolobotomirane plemenske idiote.

Role

Kriv si jer si se svojevoljno hvatao u to "vrzino kolo", SMS porukama dogovarao uslove, mijenjao ugovor, ponude i koristio političke veze. jesi, jesi kriv si.

Nisi kriv dok se nije dokazalo da jesi

Presumpcija nevinosti kao jedno od temeljnih načela poštenog suđenja u krivičnom postupku.

Gost_Radio_Sarajeva

Jok, eto ja sam.

Azra

Meni su ove presude smijesne! Da su pametni ovi ljudi koji su izgubili svoje na tim aparatima, da ih tuze za smrt! Da se ovo na zapadu desilo, 3 dozivotne bi dobili, i ti i Sabija i svi ostali upleteni u slucaj

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Komšija

Ni žena koja naplaćuje sexualne usluge nije prostitutka. Ona samo radi jedino što zna.

Doctor Ksarabas

K'o i svaki robijas i kriminalac koji tvrde da nisu krivi

MrziteljPDA

Ti si moj Fikrete sigurno kriv ali činjenica je da si osuđen u lošem postupku!

***

***

Jok

Eto nisi kriv, samo si osudjen. 'I ja sam iz Srebrenice', knjigu si promovisao dok nisi bio kriv, a sada? Sta si sada Fikro?

333

@Azra Tuze, ali svaku istragu i podizanje optuznice blokira Kantonalno tuzilastvo. Ono isto koje svo vrijeme sprjecava istragu Sebije, njenih laznih titula, laznog predstavljanja, ali nazalost stvarnog nemara i namjere nad pacijentima, cesto sa smrtnim ishodom.

visocica 1662

Ma jok eto krivi su svi osim tebe i ostalih lopova.

***

***

***

***

***

***

miki

lopov i bijednik. uz to lazovcina. bruka od covjeka. i jos ima hrabrosti da nesto mudruje okolo. u zatvor!!!!

Xgjfhchkvljvjl

Lijepe riječi su ukras!

***

***

Jah

Sram te i stid bilo marvo korumpirana,egzodus si preživio da bi se obogatio i sahranio ljude svojim neispravnim respiratorima.Punac ti gobeljić,ratni profiter,lopov i desna ruka bakira,žena,ti ***** ti,brat i njegova familija svi nepismene sjede na državnim jaslama i po tri plate uzimaju.Poselami svoju jahačicu onu što su su joj izbrisali ime sa optužnice jer su joj jaki svaleri iz hercegovacko neretvanske županije

BOLAN

Presumpcija nevinosti kao jedno od temeljnih načela poštenog suđenja u krivičnom postupku. ka Nisi kriv dok se nije dokazalo da jesi Jakako već dokazalo. To mi znamo i bez suda. "Dalo se 10 miliona za nešto što ničemu ne služi". A baška to što je kršen Zakon o javnim nabavkama. Eto ukradi i ti pa ćeš vidjeti.

/ Najnovije