Field boravio u oproštajnoj posjeti Hercegovini: Počastio se i pečenjem

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nazdero se pecenja, uslikao sa onom rugobom iza njega i razgulio.

Vi gradjani BiH, dobro poslusavajte, udarajte sankcije Putinu kad i mi, i nece bit problema, imat cete isto tako skupo gorivo kao i mi.

Field

Gospodine Field, vas odlazak je veliki gubitak za Bosnu. Nadam se da nas necete zaboraviti ni na novoj duznosti. Svako vam dobro zelim!

Bracko

jednog anglosaksonskog smora zamjenit ce drugi. tesko da od genocidnih britanaca mozes ocekivati nesto dobro. poludili su on onom svom ostrvu od pica i kise, i onda to luilo ispoljavaju gdje god da se pojave. neizljeciva bolest.

Miki

Lijepe riječi su ukras

Je

Da si bogdom pao sa mosta mamu ti okupatorsku.

/ Najnovije