Ferhatović poručio: Zbog Milanovićevog negiranja genocida više nećemo prodavati hrvatske proizvode

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Roki

Tako bi trebali postupiti i naši distributeri...BOJKOT hrane proizveden u 'rvackoj

Habuhabuhabu

Ja već odavno ne kupujem Janu ali kakve mi fajde kad u Robotu i po kioscima na ljetnim vrućinama u frižiderima samo stoji Jana, a bosanske vode po običnim policama.

Boske

Ovaj čibonja nama lijepo pokazuje kako u stvarnosti države BiH i nema.Čibavi se šeta prostorima na kojima državna vlast nema ingerencije na žalost.Prošao kroz manji entitet i došao na teritorij koji je HDZ zapišao i označio kao Hrvatski i ismijava se državi BiH ,žrtvama genocida i svima nama.Za TO vrijeme Bakir mašta o tome kako će se djeci davati imena po njemu ,Bakiru Alijinom-Evo ja da imam Dijete ja bih mu dao ime Bakir od trezora.Mi smo u većoj pogibelji nego 1992.

Hehe

Srbi su to isto pokušali ali ne ide.

Mikac

Šta ako ti onda Hrvati vrate istom mjerom, a preko njih se izvozi i u EU?

Banja

Milanivić nikada nije negirao genocid, ako jeste dajte video? Po hrvatskom i evropskom zakonu niti ne sme da ga negira jer je prihvaćena Rezolucija o srpskom genocidu u EU Parlamentu.

Bosanac

***to su neprijatelji koji nedaju Bosni da napreduje pocrkat cete zivotinje BOSNE ce bit

Haha

Cijenim da će ovo debelo uzdrmati HR izvoz. Još kad bi bojkotirali HR granicu i išli preko Srbije u Europu to bi bila prava stvar. To bi im pokazalo tko su prave gazije! Samo jako!!!

Pamet u glavu narode Onaj ko negora genocid je gori od onog ko ga je pocinio !!!

sparco

Ferhatovicu nelupetaj.Vrati se u Bosnu ako si toliki patriota.

Panzer

Halo patriota i Bošnjak šta ti radiš u Beču,što nisi u Bosni

Priča se

Milanovič uskoro pokreće glasanje u Saboru RH da se ukine Rezolucija o srpskom genocidu u Srebrenici!

ako kazete da je ruski potrcko

sto vam je vazno sta govori i kakvi su njegovi komentari

AKO JE CIBONJA

Ovaj čibonja nama lijepo pokazuje kako u stvarnosti države BiH i nema.Čibavi se šeta prostorima na kojima državna vlast nema ingerencije na žalost.Prošao kroz manji entitet i došao na teritorij koji je HDZ zapišao i označio kao Hrvatski i ismijava se državi BiH ,žrtvama genocida i svima nama.Za TO vrijeme Bakir mašta o tome kako će se djeci davati imena po njemu ,Bakiru Alijinom-Evo ja da imam Dijete ja bih mu dao ime Bakir od trezora.Mi smo u većoj pogibelji nego 1992. ka Boske STO TI JE VAZAN NJEGOV KOMENTAR O GENOCIDU

TNT

Drz se ti suhog mesa pajdo moj i svog possla, politika je ****a a ****e od svog posla mogu jako dobro da zive !! Sutra te mogu kada krenes iz Bosne za Bec ili naopko na granici do gole koze skidati pa cak i prst kontrolu praviti !! Obicni si mali glasacki listic, ima ko ce se o tome brinuti, kada i ako za to dodje vrijeme !! Nadam se !!

Ne pijem dok Paja vozi

Koja glupost

Serhatovic Seradin.

***, moderu.

Ljiljan

Ja već 15-ak godina ne kupujem krvačke a ni se rvske proizvode !!

dijalektičar

>>Šta ako ti onda Hrvati vrate istom mjerom, a preko njih se izvozi i u EU? ***

SEJO

A STA AKO HRVATI NAM ZATVORE GRANICU

@ljiljan

Ja već 15-ak godina ne kupujem krvačke a ni se rvske proizvode !! ka Ljiljan Naravno jer ti je preskupo a ti ipak živiš od socijale u EU

TS

Halal mu bilo, nije jedini u biznisu. S ovom objavom se bludniči kao da je Kolumbo do Amerike došao, ponovno. Ako je tako neka onda sve Srbijanske proizvode bojkotuje, ta oni ne da negiraju već nikad nisu niti planiraju se povinovati.

ogledalce ogledalce

Šta ako ti onda Hrvati vrate istom mjerom, a preko njih se izvozi i u EU? ka Mikac Vi sve radite iz interesa tako i izvoz u EU. Kocoperite s ekao Slovenci prije, pa kad su propale fabrike doslo iz g.... u glavu. Respekt!

OBIČAN KOKUZ

Prije svega, nije mi jasno tko još kupuje ili jede Ferhatovićevo smeće (smeće od smeća)....Drugo, Milanović nikada nije negirao genocid... Treće, bošnjaci su posljednjih mjeseci ***

/ Najnovije