Ifet Feraget: Reći ću vam šta će se desiti u utorak u 13 sati

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

desk

Puna podrska porodici memic rusi ovu bagru koja je nanijela toliko zla ovom napacenom narodu ljudi zive na rubu eksistencije dok su njihovi svi uhljebljeni po drzavnim institucijama i na bitnim pozicijama su se uhljebili i kontrolisu sve od sudstva do policije suda itd

botovisugotovi

samo ovi botovi vrte skripte po ovim portalima samo tako dzaba vam sto udarate minuse kad je vase proslo samo vam to jos niko nije javio.

Adi

De ba reci ko je ubica pa da završimo s ovom sapunicom.

Guest

Guest Uz duzno postovanje gospodine advokatu mi to svi znamo da je veliki pokusaj kvalifikacije saobracajne nesrece. Neko jako bitan u vlasti se stiti i to bi trebalo se platiti i zamoliti FBI da ovo skoro sest godina ubistvo rahmetli Djenana rijesi. Ovako ce se u nedogled razvlaciti slucaj,a porodici bolove i tugu nanositi.

Guest

Guest @Adi Stidi se kad ubistvo rahmetli mladog momka i sudjenje mozes nazvati sapunicom. Vidim da nemas mozga inace bi dobio malo bolji i zesci komentar fujjjj.

zoma

Red i zakon i ništa više nam ne treba!Podrška obitelji Memić

Mrki

Ovo je postalo ko one spanske serije . Od tuge pravite preko stampe samo promovisanje sud i samo pritisak.na sudstvo da sto brze i temeljito uradi svoj posao a ne da se vi okolo promovisete malo malo sa bombasricnim izjavama u stampi ,nasrupima po koje kakvim tv emisijama samo SUD

/ Najnovije